Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Σφακιανάκης "πλήγωσε" τον ΠΑΟΚ

Με δύο γκολ του Στέλιου Σφακιανάκη (14', 88') ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία 2-2 από τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά του να μείνει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Λίνο (19') και ο Ελ Ζαρ (55') σκόραραν για τον ΠΑΟΚ. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.
Ο Σφακιανάκης πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Άνοιξε το σκορ νωρίς στον αγώνα και όταν τελικά ο ΠΑΟΚ φάνηκε να ξεφεύγει με τη νίκη από το Περιστέρι, ο έμπειρος μέσος έδωσε "φιλί ζωής" στον Ατρόμητο. Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ έφτασε τα τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, τρία εκ των οποίων τα έχει πετύχει εναντίον του "δικεφάλου", καθώς είχε σκοράρει και στην Τούμπα!

Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ κατάφερε δημιουργώντας τρεις ευκαιρίες να πάρει προσωρινά το προβάδισμα. Όμως, το γκολ του Λίνο, μετά την απόκρουση του Ιτάνζ στο πέναλτι του Βιεϊρίνια και το πρώτο τέρμα του ελ Ζαρ στην Ελλάδα ύστερα από λάθος του Μελισσά στη μεσαία γραμμή, δεν αρκούσαν στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ήθελαν με μία νίκη στο Περιστέρι να ηρεμήσουν όσο γίνεται τους οπαδούς τους, οι οποίοι είναι σε έξαλλη κατάσταση μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.
Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Αρχικά ο Αρίας με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά και αργότερα ο Σαγκανόφσκι, με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, σε μία φάση που η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Το φιλμ του αγώνα

14' ΓΚΟΛ (1-0):
Ο Μπρίτο τράβηξε πάνω του δύο αμυντικούς, έκοψε στον Σφακιανάκη, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χαλκιά
18' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ανατροπή του Σαλπιγγίδη από τον Ολιβέιρα με τον διαιτητή να σφυρίζει ορθώς την παράβαση
19' ΓΚΟΛ (1-1): Ο Ιτάνζ απέκρουσε το πέναλτι του Βιεϊρίνια, όμως ο Λίνο ήταν ο πρώτος που βρέθηκε κοντά στην μπάλα και χρίστηκε σκόρερ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν θεωρόντας ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ μπήκε πολύ νωρίς στην περιοχη
51' ΓΚΟΛ (1-2): Λάθος του Μελισσά στο χώρο του κέντρου, ο Ελ Ζαρ έκανε κούρσα πενήντα μέτρων, πέρασε τον Ιτάνζ και έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ
56' Σέντρα του Έτο, ο Σαλπιγγίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ
65' ΔΟΚΑΡΙ: Εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, ο Αρίας έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι
80' ΔΟΚΑΡΙ: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαγκανόφσκι, η μπάλα στη συμβολή των δοκαριών
87' Μόνος του απέναντι από τον Χαλκιά ο Σαγκανόφσκι, σούταρε άουτ
88' ΓΚΟΛ (2-2): Σέντρα του Σαγκανόφσκι, ο Σφακιανάκης με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε

ΣΚΟΡΕΡ: 14', 88' Σφακιανάκης - 19' Λίνο, 51' Ελ Ζαρ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Θάνος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκόνδρας, Σαγκανόφσκι, Νάστος - Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Αθανασιάδης, Φωτάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Μελισσάς (55' Δάρλας), Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο (70' Σαγκανόφσκι), Μπρίτο (87' Σαμπού), Καμαρά, Αναστασάκος
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Αρίας, Ίβιτς (93' Σαβίνι), Ελ Ζαρ (78' Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (72' Αθανασιάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...