Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Περίεργα πράγματα με τον Βρύζα


Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Ζήση Βρύζα. Προφορικά, δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο. Ο νυν βοηθός του Σάντος αρνήθηκε την πρώτη πρόταση του τριφυλλιού και αποδέχθηκε την δεύτερη και πιο βελτιωμένη οικονομικά στις αρχές της εβδομάδας. Το «ναι» που είπε στον Γόντικα έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της διοικούσας να ησυχάσουν στο συγκεκριμένο θέμα και να περιμένουν απλώς να περάσει το επίσημο ματς της Εθνικής με τη Μάλτα για να επικυρωθεί η συμφωνία και να πιάσει δουλειά ο Μακεδόνας πρώην ποδοσφαιριστής.

Και ξαφνικά μας προέκυψε θρίλερ. Η ανεξήγητη εμπλοκή του ΠΑΟΚ, η αυθόρμητη (;) επίσκεψη κάποιων οπαδών του Δικεφάλου στο ξενοδοχείο της Εθνικής και η παράκληση τους να μην πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και η ακατανόητη σιγή ασυρμάτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχουν δώσει διαστάσεις μυστηρίου στην υπόθεση. Αστειότητες. Σιγά το κρατικό μυστικό και σιγά το μείζον θέμα της ζωής μας. Εδώ ο κόσμος καίγεται και μια χούφτα ανθρώπων ασχολούμαστε με το αν ο Βρύζας άλλαξε γνώμη, αν θα μείνει τελικά στην Εθνική και κολοκύθια με τη ρίγανη. Ο ίδιος δεν μιλάει και τώρα, λένε, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του μετά την επιστροφή της Εθνικής από τις Η.Π.Α. Στην καλύτερη περίπτωση στις 9-10 Ιουνίου δηλαδή. Μόλις 15 ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και προφανώς θα χαθεί κι άλλος αν τελικά γίνει η έκπληξη και ο Βρύζας κάνει πίσω και αρνηθεί να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Επικοινωνιακά ποτέ δεν τα πήγαιναν  καλά οι πράσινοι, όμως εδώ χάνουν και στο ουσιαστικό κομμάτι. Ακόμη και αν τελικά προσληφθεί ο Βρύζας, ο χρόνος που χάθηκε δεν κερδίζεται και θα πρέπει να τρέξει σαν παλαβός για να προλάβει να πουλήσει (τον Σισέ, το Λέτο, τον Τζόρβα, τον Μπουμσόνγκ  κ.τ.λ.) να αγοράσει και να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα της Παιανίας. Πρόβλημα τους θα μας πείτε. Σύμφωνοι, αλλά ο λάθος χειρισμός της κατάστασης καταδεικνύει και το πόσο παράξενα είναι τα πράγματα. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, βγαίνεις ως ΠΑΕ το ανακοινώνεις και τελειώνει η ιστορία. Και άντε να περιμένεις το ματς με τη Μάλτα,  μήπως προκαλέσει τριγμούς (λέμε τώρα) η φυγή Βρύζα. Θα περιμένουν και το φιλικό με το Εκουαδόρ; Μήπως να περιμένουν να κάνει και διακοπές ο Βρύζας και μετά να πιάσει δουλειά;

Αν όλα είναι καλά, πολύ κακώς δεν υπάρχουν ανακοινώσεις. Αν υπάρχει πρόβλημα, δεν θέλουμε να είμαστε στη θέση όσων θα τρέχουν μετά να κλείνουν άλλον τεχνικό διευθυντή. 
www.theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...