Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: Στο μικροσκόπιο τα λαβράκια

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε στη Λωζάννη, παρακολούθησε τα ματς της U19 του Μαυροβουνίου, έβγαλε λαβράκια και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλεξάνταρ Μιλιένοβιτς, τους περνάει από το κόσκινο του katimagiko.gr.

Η αγορά του Μαυροβουνίου έχει τραβήξει αρκετά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μετά τους δυο παίκτες της Εθνικής Ανδρών, τον αμυντικό, Μπόζοβιτς και τον μεσοεπιθετικό, Γκρμπιτς σειρά πήρε η U19. O Σέρβος βρέθηκε στη Λωζάνη, όπου είδε από κοντά δυο παίκτες για τους οποίους έχει πάρει και εξαιρετικές συστάσεις, τον μέσο, Μάρκο Μπάκιτς και τον μεσοεπιθετικό, Λούκα Τζόρτζεβιτς, αν και στο μπλοκάκι του μπήκε και ο επιθετικός, Στέφαν Μουγκόσα. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα κάνει τις εισηγήσεις σε Μαθία και Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την ενίσχυσή του από το Μαυροβούνιο.

«Μπορούν να παίξουν στον Ολυμπιακό»

Το katimagiko.gr αναλύει τα λαβράκια του Κοβάσεβιτς μέσα από τα μάτια του Ομοσπονδιακού τεχνικού της U19 Αλεξάνταρ Μιλιένοβιτς. «Έμαθα για την παρουσία του Κοβάσεβιτς και το ότι παρακολούθησε την ομάδα μου. Είναι κίνητρο για τους παίκτες, ένας τόσο μεγάλος σύλλογος να έχει μάτια στο Μαυροβούνιο. Πιστεύω πως υπάρχει αρκετό ταλέντο και δικαιολογημένα ο Κοβάσεβιτς παρακολουθεί τα παιχνίδια» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Ο Μιλιένοβιτς στάθηκε στις ικανότητες των Μπάκιτς και Τζόρτζεβιτς, τονίζοντας πως είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ένα υψηλό επίπεδο, όπως ο Ολυμπιακός. «Είναι και οι δυο εξαιρετικοί παίκτες με πολλές προοπτικές και αρκετά υποσχόμενοι. Ο Μπάκιτς αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι ο παίκτης που μπορεί να βγάλει μια ομάδα στην αντεπίθεση και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Μιλάμε για έναν πολύ γρήγορο παίκτη, με πολύ καλή τεχνική και εξαιρετικές κάθετες μπαλιές. Είναι μεσοεπιθετικός και βοηθά στο σκοράρισμα, ενώ καλύπτει πολλά σημεία του γηπέδου. Χρησιμοποιεί τα πόδια του και δεν φοβάται να σουτάρει. Είναι 18 ετών και είναι σε θέση να κάνει το επόμενο βήμα, αν υπάρχουν οι υποδομές είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει» τόνισε για τον 18χρονο μέσο της Μόντγκρεν.

«Βολίδα από τα αριστερά»

Το βλέμμα του Κοβάσεβιτς πήγε και στον Τζόρτζεβιτς… Το επίθετο το έχει ο 17χρονος, όπως έχει και την ταχύτητα. «Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και είναι πολύ γρήγορος. Μπορεί να παίξει στην γραμμή, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός, με πολύ καλά αποτελέσματα. Σκοράρει, αλλά μοιράζει με καλές σέντρες, ενώ στα θετικά του είναι πως μπορεί να χωθεί από τα πλάγια και σπάσει την αντίπαλη άμυνα. Είναι τεχνίτης, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, είναι από τα βασικά στελέχη και είμαι σίγουρος πως το μέλλον τους ανήκει…».


www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...