Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Χρυσός χορηγός ο... Σκόκο


 Πρώτος μεγάλος «χορηγός» της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι θα είναι ο Νάτσο Σκόκο και τα πετροδολάρια των εμίρηδων της Αλ Αΐν. Αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσει πόσα από τα 2,8 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, μένει να απαντηθεί πού και πώς θα αξιοποιηθούν τα χρήματα από την πώληση του Αργεντινού.
Ο Δημήτρης Σιαλμάς υπέγραψε στον «δικέφαλο» Πάνω σ' αυτό το κομμάτι, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση με τα λεγόμενα του προέδρου. «Μ' ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων της πώλησης του Σκόκο θα ρυθμιστούν παλιές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οχι μόνο φετινές, αλλά και προηγούμενων ετών. Θέλουμε η ΑΕΚ να εξυγιανθεί οικονομικά, γι' αυτό και θέλουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις στην ώρα τους...», είπε ο Σταύρος Αδαμίδης συνομιλώντας online με φίλους της ομάδας μέσω της ιστοσελίδας sport24.
Τοποθέτηση ξεκάθαρη και ειλικρινής, που ωστόσο διαφοροποιήθηκε στην πορεία της διαδικτυακής συνέντευξης, προφανώς βλέποντας να υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο. «Επειδή ίσως παρεξηγήθηκε μια προηγούμενη απάντησή μου, για την επένδυση των χρημάτων από τη μετεγγραφή του Σκόκο, η μερίδα του λέοντος αυτών θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση του Νάτσο. Θα είναι παίκτης ποιότητας», διευκρίνισε ο πρόεδρος.
Πόσα θα εισπράξει όμως η ΑΕΚ; Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ατζέντης του Σκόκο, Παύλος Διαννής, τόνιζε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ οφείλει δεδουλευμένα ύψους 1,3 εκατ. ευρώ προς τον παίκτη και τον ίδιο! Αν ισχύει κάτι τέτοιο, στα ταμεία της ΠΑΕ δεν θα μπει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο, αν και το πιθανότερο είναι πως θα επέλθει συμβιβασμός και θα μειωθεί το ποσό της οφειλής. Οι Αραβες πάντως ταξίδεψαν μέχρι την Αργεντινή, όπου και απέσπασαν την υπογραφή του Σκόκο. Για συμβόλαιο 2+1 χρόνια με 2 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως.
«Θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε μετεγγραφές εκατομμυρίων και να αφήσουμε χρέη στην ΑΕΚ, ώστε να τα πληρώσουν οι επόμενοι. "Δυστυχώς" έχουμε διαλέξει τον δρόμο της αλήθειας και της ειλικρίνειας και είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα της ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ όταν μια ομάδα καλύπτει τη ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή. Καταφέραμε όμως να βάλουμε όρο στο συμβόλαιο με την Αλ Αΐν, ώστε η ΑΕΚ να λάβει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, αν ο Σκόκο μεταγραφεί ή πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ επίσης διατηρεί με συγκεκριμένο όρο τη δυνατότητα να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση επιστροφής του Νάτσο στην Ελλάδα. Οι απολαβές του Νάτσο διπλασιάστηκαν, οπότε δύσκολα βλέπω επιστροφή του στην Ελλάδα...», είπε ακόμη ο Στ. Αδαμίδης.
Χθες ανακοινώθηκε η μετεγγραφή του 25χρονου επιθετικού Δημήτρη Σιαλμά. Θα εισπράξει 70 χιλιάρικα τον πρώτο χρόνο και 90 τον δεύτερο. Μέχρι αύριο πιθανότατα αναμένεται να επέλθει συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με Δέλλα και Λυμπερόπουλο για ένα χρόνο. Αύριο το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου.*
www.enet.gr 

To video και η φωτό από το www.aekfans21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...