Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Εργοτέλης κατά Κωνσταντινέα!

Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση η ΠΑΕ Εργοτέλης ρίχνει τα «βέλη» της στον διαιτητή Κωνσταντινέα για τη διαιτησία του στην ήττα (2-1) των Κρητικών από την Κέρκυρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Τελικώς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκλάβει ως αδυναμία την ενωτική στάση μας να μην αντιδρούμε με διαδοχικές ανακοινώσεις έπειτα από διαιτητικά λάθη. Πιστεύαμε πραγματικά μέχρι χθες ότι τα περισσότερα λάθη ήταν ανθρώπινα.
Ωστόσο, μάταια κάναμε υπομονή και αποφεύγαμε τις πονηρές σκέψεις

 Η χθεσινή παρουσία του Κωνσταντινέα στην Κέρκυρα μας στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα: ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη ελληνική διαιτησία. Δυστυχώς, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω της διαιτησίας για να ξεφύγουν από την ανωνυμία του αρτοποιείου, της σπανακόπιτας και της μουσταλευριάς. Τα καταφέρατε περίφημα κύριε Κωνσταντινέα! Όλοι πλέον μιλούν για εσάς!

ΥΓ. Περιμένουμε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να πάρει θέση για τον συγκεκριμένο διαιτητή και να ενημερώσει σχετικά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου»

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας του Πέτρου Κωνσταντινέα άφησε ο Νίκος Καραγεωργίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε του αγώνα κόντρα στους Φαίακες. Εδωσε συγχαρητήρια (!) στο ρέφερι του αγώνα, τονίζοντας πως «κατάφερε να καταστρέψει έναν ωραίο αγώνα και όλοι να ασχοληθούν με αυτόν»!

«Να με συγχωρήσετε λίγο για τη φωνή μου γιατί έκλεισε και έχει τους λόγους της που έκλεισε… Και έχει τους λόγους ο Εργοτέλης να φεύγει στεναχωρημένος, πικραμένος από το γήπεδο γιατί ήταν αυτός που έπρεπε να κερδίσει τον αγώνα ξεκάθαρα. Αγωνιστικά έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στα πρώτα 25 λεπτά και να είχαμε βάλει τρία γκολ. Δεν το κάναμε και ήταν ένα φυσικά από τα λάθη που κάναμε γιατί αν είχαμε κάνει το σκορ 3 ή 4-0 δεν θα μπορούσε ούτε ο διαιτητής να παίξει τον ρόλο του και να ανατραπεί αυτή η κατάσταση», τόνισε αρχικά ο Ελληνας τεχνικός.

Και συμπλήρωσε: «Παρόλα αυτά όμως, μέσα από αυτά τα μικρόφωνα έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τους διαιτητές, πολλές φορές έχουμε πει, ιδιαίτερα φέτος, ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που συνέβη το καλοκαίρι με όλα αυτά που περάσαμε, τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, των “στημένων” παιχνιδιών και όλα αυτά, ο κλάδος που έπρεπε να επωφεληθεί περισσότερο ήταν η διαιτησία. Το έχω αναφέρει πολλές φορές, έχω κάνει πολλές συζητήσεις και με τους ίδιους και με τους διαιτητές προτρέποντάς τους να το εκμεταλλευτούν. Τελικά δεν έγινε τίποτα».

Οσον αφορά στη διαιτησία του Κωνσταντινέα, υπογράμμισε: «Στο σημερινό παιχνίδι ήρθε ένας διαιτητής ο οποίος ήρθε και δεν ήθελε να κερδίσει η Κέρκυρα, ήθελε να κερδίσει ο Εργοτέλης. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε εμείς όλοι του Εργοτέλη και όσοι εκφράζουν αυτή την ομάδα και το νησί και να του ευχηθούμε να έχει και άλλα τέτοια παιχνίδια. Να του πούμε μπράβο που μετέτρεψε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο να ασχολούνται όλοι με αυτόν και κανένας να μην ασχολείται με τη νίκη που έδωσε μεγάλη πνοή στην Κέρκυρα. Δεν έχω κάτι με την Κέρκυρα και το ξέρετε πολύ καλά φαντάζομαι όλοι σας, όσες φορές έχω έρθει και η φιλοξενία είναι καλή και όλα είναι καλά. Όμως αν ήσασταν στη θέση μου και βλέπατε μέσα τους ποδοσφαιριστές και τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν στα αποδυτήρια, όλοι θα εκφράζατε όλα αυτά που έχω πει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...