Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή Σάββα Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό

Μαι μέρα μετά την ήττα στην Τρίπολη και το -5 από τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Ο παλαίμαχος παράγοντας του Ολυμπιακού που σε ηλικία 76 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ “αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο, με αρμοδιότητα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.”

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναλαμβάνει ουσιαστικά καθήκοντα γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικού τμήμα, από κοινού με τον Τάσο Μητρόπουλο. Και κατ' αυτό τον τρόπο, το πιθανότερο είναι ότι θα περιοριστούν οι παρεμβάσεις και επαφές του Γιάννη Μόραλη στο ποδοσφαιρικό τμήνα, με παίκτες και προπονητή.

Είναι η πρώτη φορά επί των ημερών Μαρινάκη που δραστηριοποιείται στον Ολυμπιακό ο κ.Θεοδωρίδης. Έμπιστος συνεργάτης επί σειρά ετών του Σωκράτη Κόκκαλη και γενικός αρχηγός της ομάδας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2008-2009.

Αντιθέτως την επόμενη περίοδο (τελευταία του κ.Κόκκαλη) που κατέκτησε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...