Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Επιθεώρηση της Λεωφόρου από την ΕΛ.ΑΣ. παρουσία Αλαφούζου

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου έγινε την Κυριακή επιθεώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου από κλιμάκιο αξιωματικών της ΓΑΔΑ ενόψει της τελικής σύσκεψης της Τρίτης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο 2 Νοεμβρίου. 

 
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού περιηγήθηκε μαζί με τους εκπροσώπους της Αστυνομίας στις εξέδρες, στην είσοδο και εντός των αποδυτηρίων, τη φυσούνα και τους πάγκους, ενημερώνοντας για τις ενέργειες που κάνουν οι πράσινοι για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, παράλληλα όμως τους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί την απαίτηση για το κλείσιμο των 5 εκ των 11 σειρών καθισμάτων στις θύρες 9-10-11 του γηπέδου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επισήμαναν την ανάγκη να περιφρουρηθεί επαρκώς η Λεωφόρος, ώστε η αποστολή του Ολυμπιακού να φτάσει, να φιλοξενηθεί και να αποχωρήσει με ασφάλεια. Το ζήτημα με τις 5 "νεκρές" σειρές καθισμάτων παραμένει και θα συζητηθεί στην σύσκεψη της Τρίτης, παρουσία και εκπροσώπων του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, έως την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του πλέγματος στο πέταλο των οργανωμένων (Θύρες 13-14). Όλα τα μεταλλικά υποστηρίγματα τοποθετήθηκαν, το δίχτυ πίσω από την εστία "ψήλωσε" και απομένει το πλέγμα που θα καταστήσει το πέταλο "σκεπαστό", ώστε να αποφευχθεί όσο είναι εφικτή, η ρίψη αντικειμένων.

Εξάλλου, στη διάρκεια της εβδομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να έχει μία επαφή με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...