Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Αγκαλιά Ιβκοβιτς, Παπανικολάου στην Πόλη


Στην ίδια πόλη, πριν από 17 μήνες είχαν αγκαλιαστεί για να πανηγυρίσουν τον θριάμβο του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας. Αυτή τη φορά η αγκαλιά του Ντούσαν Ιβκοβιτς με τον Κώστα Παπανικολάου, δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά έγινε και πάλι στην Κωνσταντινούπολη!

Ο «Ντούντα» είχε πάει την Παρασκευή να δει το παιχνίδι του κουμπάρου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (που είναι πλέον τεχνικός της Φενέρμπαχτσε) με την Μπαρτσελόνα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού. Σε μια φάση όπου ο Παπανικολάου προσπαθεί να προλάβει την μπάλα, έπεσε στην αγκαλιά του Ιβκοβιτς !

Τα χαμόγελα και των δυο μετά την...αγκαλιά, δείχνουν το πόσο απολαμβανουν και οι δύο το μπάσκετ με τα απρόοπτά του. Δίπλα στον «Ντούντα» χαμογελαστή και η γυναίκα του Νένα.

Ο Κώστας Παπανικολάου, στη θητεία του στον Ολυμπιακό, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και για το πόσο τον βοήθησε ο Σέρβος τεχνικός στο να «απογειώσει» την καριέρα του. Αλλά και η εκτίμηση που είχε ο μεγάλος αυτός προπονητής στον νεαρό φόργουορντ ήταν μεγάλη, όσο και αν χρειάστηκε κάποιες φορές να τον...συνετίσει κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή αγώνων όπως έχει κάνει με δεκάδες παίκτες του.

Από την πλευρά του ο «Ζότς» έκανε τη δουλειά του και η Φενέρμπαχτσε συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στην Ευρωλίγκα και κόντρα στους Καταλανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...