Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μίτσελ: Αυτοπεποίθηση κόντρα σε ΠΑΟ-Μπενφίκα-ΠΑΟΚ

Μετά την εμφάνιση των  ερυθρολεύκων κόντρα στον ΟΦΗ είναι  αισιόδοξος ότι αν οι παίκτες ακολουθήσουν όσα τους έχει πει τότε είναι εγγυημένο ότι όλα θα πάνε καλά

Μια πολύ δυνατή τριπλέτα αγώνων και μάλιστα καθοριστικών περιμένει  τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης  από το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟ στη Λεωφόρο για να ακολουθήσουν η Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ. 

Αγώνες με μεγάλη σημασία τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Μίτσελ μετά την εμφάνιση των  ερυθρολεύκων κόντρα στον ΟΦΗ είναι  αισιόδοξος ότι αν οι παίκτες ακολουθήσουν όσα τους έχει πει τότε είναι εγγυημένο ότι όλα θα πάνε καλά.

«Χωρίς αμφιβολία παιχνίδια όπως αυτό με τον ΟΦΗ δίνουν αυτοπεποίθηση εν όψει των αγώνων με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ. Είμαστε αξιοσημείωτη ομάδα, με συνέχεια στο παιχνίδι της, γι' αυτό προσπαθούμε. Ζητάω όλο και περισσότερα από τους παίκτες. Δεν θα σταματήσω να το κάνω. Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δείχνει πως όλοι οι παίκτες είναι ικανοί. Δεν φαινόταν ότι είχαμε κάνει τόσες αλλαγές», σχολίασε ο Ισπανός και προσέθεσε: «Θα ζητήσω από τους παίκτες ό,τι μέχρι τώρα. Να κάνουν το ίδιο. Αν το κάνουν είναι εγγυημένο ότι θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...