Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

 Τέταρτη η Ίντερ, 4-2 την Ελλάς Βερόνα

Στην τέταρτη θέση της Serie A ανέβηκε η Ιντερ, που επικράτησε με 4-2 της Ελλάς Βερόνα στο Τζιουζέπε Μεάτσα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Μπελφοντίλ και Μόρας αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα, μετά το τέλος του αγώνα.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 9' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καμπιάσο, ο Τζόναθαν σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0.

Πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να συνέλθουν από το 0-1, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ! Στο 12', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καμπιάσο και σουτ του Γκουαρίν, ο Παλάσιο από κοντά διπλασίασε το προβάδισμα της Ιντερ.

Παρά το σοκ του γρήγορου 0-2, η Βερόνα βρήκε τα πατήματα της στην συνέχεια, εκμεταλλεύτηκε την χαλάρωση των μιλανέζων και στο 32' μπήκε εκ νέου στην διεκδίκηση του ματς.

Μετά από πάσα του Τόνι, ο Μαρτίνιο μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Καρίσο και μείωσε σε 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Σε εκείνο το σημείο, οι νερατζούρι... ξύπνησαν, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 38' ξέφυγαν εκ νέου με δύο γκολ διαφορά.

Το σουτ του Ναγκατόμο μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Βερόνα, αλλά στην επαναφορά ο Παλάσιο βρήκε τον Καμπιάσο, ο οποίος σε κενό τέρμα, έκανε το 3-1 για την ομάδα του Ματσάρι.

Η Ιντερ "κλείδωσε" το τρίποντο στις αρχές του δεύτερου μέρους. Στο 56', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ρολάντο σκόραρε από κοντά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 για τους γηπεδούχους.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-4 στο 71', με τον Ρόμουλο να νικάει τον Καρίσο με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Τόνι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο (26/10)

Σαμπντόρια - Αταλάντα 1-0 (56' Μουστάφι)
Ιντερ - Ελλάς Βερόνα 4-2 (9' Τζόναθαν, 12' Παλάσιο, 38' Καμπιάσο, 56' Ρολάντο - 32' Μαρτίνιο, 71' Ρόμουλο)

Κυριακή (27/10)
13:30 Νάπολι - Τορίνο   
16:00 Πάρμα - Μίλαν   
16:00 Κιέβο Βερόνα - Φιορεντίνα   
16:00 Κατάνια - Σασουόλο   
16:00 Μπολόνια - Λιβόρνο   
16:00 Ουντινέζε - Ρόμα   
16:00 Γιουβέντους - Τζένοα   
21:45 Λάτσιο - Κάλιαρι

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...