Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Απόλλων Σμύρνης- Πλατανιάς 2-1

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 2-1 τον Πλατανιά στη Ριζούπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Καλύτερος ήταν ο Πλατανιάς στη Ριζούπολη και πιο απειλητικός από τον γηπεδούχο Απόλλωνα. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους (και τις ευκαιρίες, αφού είχαν δοκάρι στο 11' με τον Κάταϊ) και από τη στιγμή που δεν το έκαναν... έπεσαν θύματα του περίφημου νόμου του ποδοσφαίρου.

Στο 50ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης βρήκε τον Μίνγκα μέσα στην περιοχή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Περιστερίδη για το 1-0, ενώ στο 69' οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον σκόρερ να δίνει ασίστ στον Τσιλιγκίρη για το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει 2-1 στο 85' με τον Ράφαελ και να δώσει ενδιαφέρον στο ματς μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Γκόμες, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Διαμάντης, Καμαρά, Τσεμπερίδης, Μίνγκας, Τσοκάνης (63' Γκουέλα), Μπάρκογλου (23' λ. τρ. Φαρινόλα), Τσιλιγκίρης (70' Άλβαρεζ).

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης, Ντεντάκης, Καστέλς, Ιντζίδης, Ράφαελ, Σιώπης (55' Σουκιάς), Στόλερ, Γουνδουλάκης (71' Αγκιλέρα), Κάταϊ, Πόποβιτς, Μπεριάν (60' Τσοντάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...