Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Καλλονή - Πιερικός 2-2

Στην πρώτη εφετινή αναμέτρησή της επί λεσβιακού εδάφους, η Καλλονή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πιερικό και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Το νικητήριο γκολ του Εμάνουελ Περόνε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε χρυσό για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, αφού στον επαναληπτικό προηγήθηκε 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε και κινδύνευσε με αποκλεισμό.

Ο Γιώργος Μανούσος άφησε πίσω του τη γνωστή περιπέτεια με την υπόθεση ντόπινγκ και άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 19ο λεπτό, ενώ ο Βλάσης Καζάκης διπλασίασε τα γκολ με πλασέ από τη μικρή περιοχή. Είχε προηγηθεί το τετ-α-τετ του Ραφαήλ Γιουκαρή με τον Δημήτρη Παπατολίκα και άλλη μία κλασική ευκαιρία στο 39ο λεπτό.

Ο Πιερικός, πάντως, δεν το έβαλε κάτω και με δύο γκολ του Μάρκος Βινίσιους (στο 48' και το 68') διατηρήθηκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ, εν τέλει όμως, το 2-2 παρέμεινε και η Καλλονή πήρε την πρόκριση.

Οι συνθέσεις

Καλλονή: Χογκ, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Γάλας, Λίμα, Σιλιγαρδάκης, Γιουκαρής (75' Γκάσιτς), Βλαστέλλης (87' Ντάμπος), Καζάκης, Μανούσος, Χουανλού (86' Ντος Σάντος).

Πιερικός: Παπατολίκας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος (64' Αθανασίου), Βινίσιους, Μιχαηλίδης (72' Στεφανίδης), Παπατόλιος, Ίτσιος (83' Σερέτης), Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς

Καλλονή - Πιερικός 2-2 τα γκολ by Ampalinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...