Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ασίστ των πιστωτών δόθηκε στον Αρη

Με καλές πιθανότητες περιμένει η ΠΑΕ, εντός δύο μηνών, την ετυμηγορία του δικαστηρίου


Αισιόδοξοι αποχώρησαν οι παράγοντες και νομικοί της ΠΑΕ Αρης από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς το σύνολο των πιστωτών του συλλόγου ενίσχυσε το αίτημα περί υπαγωγής του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. 

«Είναι η μοναδική λύση για να πάρουν λεφτά οι πελάτες μου», η χαρακτηριστική επισήμανση του Γιώργου Ζελελίδη, που εκπροσωπεί τους Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο. Εντός δύο μηνών αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου. Αναβολή εκδίκασης για τις 13/12 δόθηκε στην αντίστοιχη υπόθεση της ΚΑΕ Αρης.

Αν και ουδείς μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση της έδρας, οι πιθανότητες του Αρη να ενταχθεί στη ρύθμιση του άρθρου 99 είναι πράγματι πολύ καλές, από τη στιγμή που ακόμα και οι αντίδικοι συμφωνούν πως η λύση αυτή αποτελεί μονόδρομο. Πέραν του κ.Ζελελίδη, ευνοϊκή ήταν η κατάθεση και του εκπροσώπου του ΙΚΑ, καθώς πιστοποίησε την ύπαρξη συμφωνίας του Ιδρύματος με την ΠΑΕ για τη σταδιακή καταβολή των οφειλών της.
Ο πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Ηλιάδης, συνδύασε το άρθρο 99 με την έλευση νέου επενδυτή στη Θεσσαλονίκη: "Αν μας δώσετε την ευκαιρία που ζητάμε, όλα θα πάνε καλά. Έχουμε συζητήσεις με μεγάλους επενδυτικούς ομίλους. Υπάρχει εχεμύθεια. Θα προχωρήσουν, αρκεί να ενταχθούμε στο άρθρο 99. Το θέμα είναι να βρούμε επενδυτή για να γίνει πάλι ισχυρή η ΠΑΕ".
Ο δε πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, κατέθεσε: "Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική. Πέρυσι, είχε τα λιγότερα έσοδα από ποτέ, κι όμως άντεξε. Φέτος, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς, ώστε να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος και να μας βοηθήσει για την ανάπτυξη της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...