Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός: Προπόνηση και πρόκριση με Φωκικό για το Κύπελλο

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας «σφραγίζει» απόψε (20:30 OTEsport 4) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Άμφισσα τον Φωκικό

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Φωκικό, ύστερα από το 5-1 που είχε επικρατήσει πριν από έναν μήνα στο «Καραϊσκάκη» (20:30, OTEsport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς από τους θεωρητικά «βασικούς» παίκτες του, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε κάποιους άλλους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, εν όψει των τριών αγώνων «φωτιά» με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να πηγαίνει με τις… ρεζέρβες στην Άμφισσα, όμως έχει ζητήσει από όλους να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν την ομάδα της Football League.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σέποβιτς στην κορυφή της επίθεσης, όπως και εκείνη του Μέγιερι κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία.

Λόγω της απουσίας κάποιου καθαρόαιμου αριστερού μπακ, είναι πιθανό σε αυτή τη θέση να αγωνιστεί ο Παπάζογλου, με τον Παπαδόπουλο και τον Μεντζανί να αποτελούν το δίδυμο στα στόπερ. Από εκεί και πέρα, είναι «γρίφος» για τους υπόλοιπους, με τους Βάις και Κάμπελ να ξεκινούν ως βασικοί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Βούρος, Ιγνατιάδης, Φουστέρ, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Σαλίνο, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ και ένας θα αποκλειστεί από τη δεκαοχτάδα πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην Αθήνα έμειναν οι Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Μανιάτης, Σαβιόλα, Μήτρογλου, μαζί με τους τραυματίες Ντομίνγκες, Μασάντο, Μπονγκ και Ιμπαγάσα, ενώ ούτε σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του ο Τόρες.

Πηγή: sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...