Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Περίπατος ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή 3-0 τον Πανθρακικό

Με εξαιρετική εμφάνιση του Λούκας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κι έφτιαξε το τρίτο, ο ΠΑΟΚ έκανε... υγιεινό περίπατο (0-3) στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού.

 
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μακάμπι, αλλά και αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο, αφού ο Δικέφαλος είχε καλή παρουσία και καθάρισε άνετα την αναμέτρηση της Κομοτηνής.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Νίνης βρήκε τον Λούκας, αυτός πέρασε με ωραίο τρόπο τον Μίκουλιτς και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Ισπανός από ευνοϊκή θέση σούταρε διαγώνια, λίγο άουτ από την εστία του Σέρεμετ.

Στο 33' από σέντρα του Σκόνδρα, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σέρεμετ. Ο Πανθρακικός φάνηκε για πρώτη φορά στο 39', όταν το δυνατό σουτ του Εμπόου, έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία του Χακόμπο.

Με την έναρξη του β' μέρους ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" ουσιαστικά το ματς και πάλι με τον Λούκας. Στο 47', ο Στοχ έβγαλε τη σέντρα και ο Ισπανός με σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-2 για τον Δικέφαλο.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον... Εμπόου στο 72'. Ο Λούκας έκανε το κόρνερ ο Αθανασιάδης μαζί με τον Εμπόου έσπρωξαν τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Το γκολ τελικά χρεώθηκε στον παίκτη του Πανθρακικού (αυτογκόλ).

Ο Στέφενς έδωσε ανάσες στη συνέχεια σε Αθανασιάδη και Κατσουράνη, ενώ λίγο νωρίτερα είχε βγάλει και τον Νίνη. Στο 85', ο Στοχ βγήκε τετ α τετ με τον Σέρεμετ, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ άουτ έφυγε και η κεφαλιά του Κατσικά στην αμέσως επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...