Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - "Απέδρασε" με 3 βαθμούς από την Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Κατάφερε να κερδίσει, έστω και δύσκολα, με σκορ 0-2 τον ιδιαίτερα μαχητικό Εργοτέλη.


Με γκολ του Φιγκερόα στο 83ο λεπτό και του Κουτρουμπή στο 93΄ ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία με 2-0 επί του μέχρι σήμερα αήττητου Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. 

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε(2-0) στην Κρήτη τον Εργοτέλη και επέστρεψε στις επιτυχίες. Ηταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Ηρακλείου σε αυτό το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο Παναθηναϊκός του Αναστασίου πήρε ηθικό εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε διάθεση να παλέψει μέχρι το τέλος του ματς και κατάφερε να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση των βαθμών. Στα αξιοσημείωτα η πολύ θετική απόδοση που είχε ο Καπίνο.

Καλή ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 56' όταν έδιωξε ωραία τη μπάλα ο Αθανασίου σε σουτ του Λαγού.

Στο 83' ο Μπεργκ έδωσε στον Φιγκερόα και ο αργεντινός κυνηγός σημείωσε το 0-1. Και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουτρουμπής με κεφαλιά έκανε το 0-2 που σφράγισε τη πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη για τους Πράσινους.

«Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή, είναι ευτυχία να έχεις δύο τέτοιους επιθετικούς», είπε μετά τη λήξη ο προπονητής του ΠΑΟ, Γιάννης Αναστασίου, αναφερόμενος προφανώς στους Μπεργκ και Φιγκερόα.

Διαιτητής: Τοπούζης.

Κίτρινες: Μέντεζ, Λαγός.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας(86' Αναστασάκος), Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Καρντόζο(89' Χαλκιαδάκης), Ρομάνο, Πελέ, Χαντί(68' Μπουχαλάκης), Μπαντιγμαγκά, Διαμαντάκος.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Νάνο, Ρισβάνης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Μέντεζ, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Μπεγκ(90' Κλωναρίδης), Ατζαγκούν(81' Αμπέιντ), Φιγκερόα(88' Κουτρουμπής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...