Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Φωκικός- Ολυμπιακός 3-5

Φωκικός και Ολυμπιακός επιδόθηκαν σε... διαγωνισμό σκοραρίσματος στην Άμφισσα, με το "αγγλικό" 5-3 υπέρ των "ερυθρολεύκων" να γράφει την ιστορία της αναμέτρησης και την πρόκριση στους "16". Οκτώ διαφορετικοί σκόρερ και θαυμάσια γκολ από τις δύο ομάδες.
Το γκολ του Εντινγκά στο 33ο λεπτό με το οποίο έγινε το 1-4 ήταν το σημαντικότερο από όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. "Κάτσε, ρε μεγάλε, πως φτάσαμε σε αυτό το σκορ;", θα πείτε και με το δίκιο σας. Κοιτάξτε, με το 5-1 του πρώτου ματς λίγη σημασία είχε η διακύμανση. Ακόμα κι όταν ο Φωικός προηγήθηκε στο 8' με τον Φράγκο, τίποτε δεν άλλαξε εκτός από τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.

Στο 16' ο Φουστέρ τους "έκοψε" τον βήχα, στο 23' ο Βάις και στο 25' ο Ολαϊτάν γύρισαν το ματς με συνοπτικές διαδικασίες και όπως προείπαμε στο 33' ο Εντινγκά με λόμπα αλά Ζιοβάνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Στο δεύτερο μέρος ο Φωκικός σκόραρε ξανά νωρίς (51' Ράντι), πέτυχε ακόμη ένα (θαυμάσιο) γκολ με τον 76' με τον Άλβαρεζ, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Ολυμπιακό με τον πιτσιρικά Παπασάββα να κάνει ντεμπούτο με γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.

Ο Ολυμπιακός το διασκέδασε. Πήγε να βγάλει την υποχρεώση και έπεσε πάνω σε έναν Φωκικό που δεν φοβήθηκε να παίξει ανοιχτά, να του αναδείξει κάποιες αμυντικές αδυναμίες και να προσφέρει πλούσιο θέαμα. Τα τρία γκολ παθητικό δεν ανησυχούν ενόψει ντέρμπι. Άλλο ματς αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...