Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ατρόμητος - Φωστήρας 7-0


Καταγράφοντας την πιο ευρεία νίκη της σύγχρονης ιστορίας του, ο Ατρόμητος ισοπέδωσε με 7-0 τον Φωστήρα και πήρε μία πανηγυρική πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Περιστεριώτες, αν και με 4 αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα, έπιασαν από τον λαιμό την ομάδα του Ταύρου και δεν την άφησαν να αναπνεύσει σε κανένα σημείο της συνάντησης. Στο 8ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 1-0 (Φώτης Γεωργίου) κι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε 4 κόρνερ. Λίγο αργότερα, ο Τάσος Καραμάνος έκανε το 2-0 κι ο τεχνικός του Ατρομήτου τσακώθηκε με τον συνάδελφό του στον Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν, για ένα φάουλ.

Όσο κυλούσε το ματς, η διαφορά δυναμικότητας αποτυπωνόταν στο σκορ. Νέο γκολ ο Καραμάνος, πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Θανάση Καραγκούνη, αυτογκόλ του Γιάννη Κάργα, γκολ του Ματίας Ινγκλέσιας. Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τους φιλοξενουμένους, που είχαν ηττηθεί στον Ταύρο με 1-0 κι έψαχναν την ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι "έσβησαν" μηχανές στο 2ο ημίχρονο, αλλά δεν έκλεισαν τελείως τους διακόπτες. Μετά από το δοκάρι του, ο εκ των κορυφαίων του ματς Καραγκούνης χρίστηκε σκόρερ και το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης έβαλε ο Στάθης Ταυλαρίδης στο 70ό λεπτό, σκορπίζοντας χαρά στους φίλους του Ατρομήτου και κατήφεια στους περίπου 100 φίλους του Φωστήρα που έδωσαν το "παρών" στο Περιστέρι.

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Ιγκλέσιας (46' Μπάλας), Καραγκούνης (68' Μπρίτο), Γεωργίου, Γκαρσία, Φάμπιο, Καραμάνος

Φωστήρας: Παπαδόπουλος, Τασουλής (46' Κουσουρής), Καμπάσης, Κάργας, Τεγούσης (46' Γιαννούλης), Κόντι, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης, Γιόνδης, Κιμανί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...