Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Βόλεϊ Α-1 Ανδρών ΠΑΟΚ: Πέρασε από την Κηφισιά

Το αήττητο και την έδρα της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ «έσπασε» ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε την ομάδα των βορείων προαστιών με 3-2 και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το ματς είχε μεγάλες συγκινήσεις με την Κηφισιά να προηγείται 2-1 σετ, αλλά τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάνει την ανατροπή και να φτάνει στην επικράτηση με πρωταγωνιστή τον Τζελάτι, ο οποίος είχε 35 πόντους.

Τα σετ: 2-3 (13-25, 25-18, 29-27, 20-25, 11-15).

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κώστας Αρσενιάδης): Νικολάκης 5π. (1/2 επ, 2 άσσους, 2 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 13 (5/9επ, 8 μπλοκ), Σοάρες 7 (6/18 επ, 1 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 11 (9/18 επ, 1 άσσος, 1 μπλόκ, 63% υπ), Παπαγγελόπουλος 4 (3/5 επ, 1 μπλοκ), Γιοβάνοβιτς 31 (29/59 επ, 2 άσσους) / Ταμπουρατζής (λ. - 69% υπ), Μακ Άλμοντ 1 (1/1επ), Κόντος, Κούνας 2 (1/1 επ, 1 άσσος), Μουρούτης, Ρούσσης.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Καζάζης): Παντακίδης 11π(7/10 επ, 4 μπλοκ), Χαραλαμπίδης 7π(5/9 επ, 2 μπλοκ), Ποτόσνικ 15π(11/24 επ,1 άσσος, 3 μπλοκ), Μίλκοφ 12π (10/25, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Ντάμποβιτς 2π( 2 μπλοκ), Τζελάτης 35π(30/50 επ, 5 μπλοκ) / Μπαμπαλιούτας (λ, 57% υπ), Πιπεργιάς, Νικηφορίδης 3π(2/8 επ, 1 άσσος), Παλεντζάς, Στίγγας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης δήλωσε:

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα η οποία είναι πολύ δυνατή και σκληρή στην έδρα της, και με φοβερό πλεονέκτημα στην υποδοχή, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσονται πολύ καλά πάνω στο φιλέ. Η λογική μας στηρίχθηκε στον πασαδόρο τους. Πιέσαμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου ώστε να τον αναγκάσουμε να παίρνει την μπάλα από διάφορες γωνίες και κερδίζαμε στο μπλοκ. Ειδικά στο πρώτο σετ ήμασταν πολύ καλοί σε αυτό, με 9 μπλοκ. Στο δεύτερο σετ άρχισε να γίνεται μάχη και ήταν λογικό ότι θα αντιδρούσε η ομάδα της Κηφισιάς. Ένα απρόσμενο γεγονός αποσυντόνισε εντελώς την ομάδα, αλλά σήμερα πέρα από τη νίκη χαρήκαμε που γυρίσαμε το παιχνίδι. Ελπίζω για αυτό που έγινε να βρεθεί μία λύση γιατί η ομάδα έχει ανάγκη από ηρεμία. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα η οποία τις τελευταίες 20 ημέρες έχει πετύχει σημαντικές νίκες. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι πέταξε τον Ολυμπιακό εκτός Λιγκ Καπ και κέρδισε τον Φοίνικα Σύρου, που έχει πολύ καλή ομάδα. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα σκληρή με και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Σήμερα τους κερδίσαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και αυτό μας χαροποιεί περισσότερο».

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε:

«Όταν χάνεις δε σου αρέσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Έπρεπε να χάσουμε, δεν ήμασταν τόσο καλοί. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έκανε λιγότερα λάθη. Εμείς πληρώσαμε 3-4 πολύ σοβαρά λάθη που κάναμε στο πέμπτο σετ κι εκεί που ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε χάσαμε. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός, έχει πολύ δρόμο ακόμη. Το ότι μπήκαν οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο θα μπορούσε να μας είχε επηρεάσει. Όταν μπήκαν ήμασταν ήδη 5-6 πόντους μπροστά αλλά η διαφορά χάθηκε. Μπορούσαμε χωρίς να παίξουμε πολύ καλά, αν δεν κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στο πέμπτο σετ , να παίρναμε κι άλλους πόντους. Ήμασταν μπροστά και κάναμε τέσσερα μαζεμένα λάθη, πράγμα που δεν το συνηθίζει η ομάδα μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και νομίζω ότι η ήττα δεν πρέπει να μας στενοχωρεί . Έχουμε κάνει μια πολύ καλή συγκομιδή πόντων σε έναν δύσκολο πρώτο γύρο. Εκεί που φτάσαμε θέλαμε τη νίκη. Θέλαμε άλλον έναν βαθμό αλλά και ο ένας είναι κάτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...