Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σβέτισλαβ Πέσιτς: "Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης"


Κορυφαίο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα χαρακτήρισε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό πιο ισχυρό από την περασμένη σεζόν εν όψει της μεθαυριανής (31/10, 9.15 μ.μ., Novasports 3) αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ.

«Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο ισχυρός σε σχέση με την περασμένη περίοδο», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος κόουτς της Μπάγερν και τόνισε ότι: «Αυτή την στιγμή ο Σπανούλης είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μου να αντιμετωπίζει μία τόσο αναγνωρισμένη, ισχυρή και έμπειρη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι για μας πολύ δύσκολο. Αυτό που περιμένω από τους παίκτες μου είναι να εφαρμόσουν το πλάνο μας στο παρκέ».

Ο Πέσιτς προανήγγειλε την απουσία του Αμερικανού ψηλού και πρώην παίκτη του Ικάρου Ντιόν Τόμπσον από την μεθαυριανή συνάντηση στο ΣΕΦ: «Ο Ντιόν Τόμπσον δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Θα του δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται για να αποθεραπευτεί».

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...