Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός - Καλλονή 4-0

Ο Παναιτωλικός μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με συνέπεια να επικρατήσει 4-0 της Καλλονής και να αναρριχηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας. Μίλαν Μπόγιοβιτς (σκόραρε δις), Ανρί Καμαρά και Μανουέλ Ζούνιορ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Καλλονή και συγκεκριμένα ο Φαρία κατάφερε να περιορίσει τη δράση του Γιώργου Θεοδωρίδη, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Παναιτωλικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπάθησε να απειλήσει με ψηλοκρεμαστές μπαλιές ή σέντρες (κατά κύριο λόγο από τα δεξιά). Έπειτα από μία τέτοια σέντρα του Μιχάλη Μπακάκη, ο αμαρκάριστος Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν μπόρεσε να βγει νικητής στο τετ-α-τετ με τον Γιάννη Σιδεράκη, αλλά 10 λεπτά αργότερα (στο 16') εκμεταλλεύθηκε ένα φάουλ του Ροδρίγκο Γκάλο για να ανοίξει το σκορ με προβολή.
 
Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη κυκλοφόρησε την μπάλα για ένα τέταρτο και είχε δοκάρι με τον Λεοζίνιο, όμως, ο Παναιτωλικός ήταν πολύ αποτελεσματικός και ουσιαστικά οι τίτλοι τέλους έπεσαν από το πρώτο ημίχρονο χάρη στο, ελαφρώς, τυχερό γκολ του Ανρί Καμαρά και το τρομερό σουτ του Μανουέλ Ζούνιορ. Ο τραυματισμός του Ανέστη Αγρίτη στο 21ο λεπτό ταιριάζει γάντι στο ρητό "όπου φτωχός κι η μοίρα του".

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές διαφορές με το πρώτο, δεδομένου ότι ο Γιάκουμπ Ποντάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 55ο λεπτό επειδή βούτηξε για να κερδίσει πέναλτι. Λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ-δώρο του Γιώργου Χωριανόπουλου στον Μπόγιοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το τελευταίο ημίωρο δεν επεφύλασσε συγκινήσεις, αφού ο Παναιτωλικός άφησε το γκάζι και ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Μάλιστα η Καλλονή έκανε δύο τελικές προσπάθειες με τον Λεοζίνιο, απόρροια της χαλαρότητας.

6ο λεπτό: Σέντρα του Μπακάκη από τα δεξιά, ο Μπόγιοβιτς μόνος απέναντι στον Σιδεράκη, σούταρει με το αριστερό, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε πέφτοντας με το δεξί πόδι.

9ο λεπτό: Σέντρα του Χουάνλου από τα δεξιά, ο Λαμπρόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Μπρακάλι απέκρουσε με εντυπωσιακή εκτίναξη.

15ο λεπτό ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Γκάλο από τα αριστερά, ο Μπικέ αλλοίωσε την πορεία της μπάλας με το κεφάλι και ο Μπόγιοβιτς με προβολή άνοιξε το σκορ.

33ο λεπτό ΓΚΟΛ: Ο Καμαρά συνέκλινε προς την περιοχή και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ που κόντραρε στο απλωμένο πόδι του Λεάντρο και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη.

36ο λεπτό: Ο Μαρσέλο εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ, ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ και ο Μπρακάλι, με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού, έσωσε την εστία του.

37ο λεπτό ΓΚΟΛ: Τρομερό μακρινό σουτ του Ζούνιορ, η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σιδεράκη.

55ο λεπτό: Βουτιά του Ποντάνι στην περιοχή, ο Σπάθας του έβγαλε δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

61ο λεπτό ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μπελόν από τα δεξιά, ο Χωριανόπουλος "κρέμασε" τον Σιδεράκη και ο Μπόγιοβιτς απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις
Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέ, Γκάλο, Ζούνιορ, Γοδόι (46' Σφακιανάκης), Μπακάκης (59' Μπελόν), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (69' Ιωάννου).
Καλλονή: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Χουάνλου (68' Λίμα), Λεοζίνιο, Λαμπρόπουλος, Αγρίτης (21' Καζάκης, 60' Σιλιγαρδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...