Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Oι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην αυριανή κλήρωση

UEFA Europa League
Image via Wikipedia
Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του Europa League θα μάθουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τους πιθανούς αντιπάλους τους στην αυριανή (12:00, Νιόν) κλήρωση του Europa League, η οποία δεν θα αφορά μόνο τον επόμενο γύρο των «32», αλλά και τον μεθεπόμενο, των «16» (ζευγάρια αντιπάλων).


Σύμφωνα με τα ισχύοντα, δεν είναι δυνατόν ομάδες που είχαν αναμετρηθεί στη φάση των ομίλων ή προέρχονται από την ίδια χώρα να τεθούν αντιμέτωπες στους «32». Αντίθετα τέτοιοι περιορισμοί δεν υπάρχουν για τους «16».
Μέχρι στιγμής, τα γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης της Παρασκευής διαμορφώνονται ως εξής:

Ισχυροί: Σταντάρ Λιέγης, Αϊντχόφεν, Σπόρτινγκ, Μπεσίκτας, Μπιλμπάο, Μέταλιστ, Σάλκε, Τβέντε, Άντερλεχτ (πρώτοι ομίλων Europa League), Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, Βαλένθια (τρίτοι ομίλων Champions League με την υψηλότερη βαθμολογία).

Αδύνατοι: Ανόβερο, Λέγκια Βαρσοβίας, Λάτσιο, Στόουκ Σίτι, Σάλτσμπουργκ, Στεάουα Βουκουρεστίου, Βίσλα Κρακοβίας, Λοκομοτίβ Μόσχας (δεύτεροι ομίλων Europa League), Πόρτο, Άγιαξ, Τραμπζονσπόρ, Βικτόρια Πλζεν (τρίτοι ομίλων Champions League με τη χαμηλότερη βαθμολογία).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...