Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α1, καθώς επιβλήθηκε του Αρη με 92-87 στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο Κολοσσός Ρόδου με την εκτός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου με 85-60 «έπιασε» στην κορυφή του δύο «αιωνίους» αντιπάλους, ενώ μεγάλο «διπλό» πέτυχε και ο Πανιώνιος στο Περιστέρι (56-49).

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Καλαμπόκη (21π.) και Γκίντενς (18π.) ο ΠΑΟΚ επικράτησε 92-87 του Άρη και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Μόνο την πρώτη περίοδο άντεξε το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (17-17). Από κει και πέρα οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά έκαναν… περίπατο και με το 85-60 πέτυχαν την 8η νίκη τους σε 9 παιχνίδια, χάρη στην οποία «συγκατοικούν» στο ρετιρέ με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Πανιώνιος ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη (11η ημέρα). Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν νικηφόρα μέσα από το Περιστέρι με 56-49, σε αγώνα που οι δύο ομάδες «έσπασαν τα καλάθια».

Με 22 πόντους του Καραποστόλου, η Καβάλα επικράτησε 81-67 του Ικαρου Καλλιθέας και επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 διαδοχικές ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...