Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Football League: Εντυπωσιακή η Παναχαϊκή

Με το εντυπωσιακό 4-1 επικράτησε η Παναχαϊκή του Θρασύβουλου και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα της Πάτρας ήταν ασταμάτητη και πριν βγει το πρώτο ημίχρονο είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με 3-0. Στο 33' ο Φουρτάδο έκανε το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Ουρτάδο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του. Στο 45' ο Ντίνας διεύρυνε στα τρία τέρματα το προβάδισμα της Παναχαϊκής και στο 77' ο Φουρτάδο χτύπησε ξανά, γράφοντας το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 83' με τον Βλάχο.

Το αήττητο διατήρησε ο Πλατανιάς, αλλά αυτή τη φορά μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή στα Ψαχνά. Πάντως οι Κρητικοί παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με πέντε νίκες και δυο ισόπαλες.

Αντιθέτως, η Αναγέννηση Γιαννιτσών στραβοπάτησε για πρώτη φορά φέτος, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα εντός έδρας από τη Βέροια με 2-0. Τα γκολ για την ομάδα της Ημαθίας, που ανέβηκε έτσι στη δεύτερη θέση, πέτυχαν οι Κάντι και Καλτσάς.

Σημαντικό διπλό, χάρη στο οποίο παρέμεινε στο γρκουπ των πρωτοπόρων, πήρε ο Πανθρακικός με 1-0 μέσα στην Αμφισσα επί του Φωκικού. Το μοναδικό τέρμα στη συνάντηση πέτυχε ο Μίνγκας στο 37'.

Με 2-0 η Επανομή επικράτησε του Πιερικού σε ένα άκρως επεισοδιακό ματς, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες με δυο απευθείας αποβολές (του Χατζηζήση για εξύβριση και του Κουτσοσπύρου για σκληρό μαρκάρισμα. Ο Τιάγκο στο 59' και ο Γεωργίου στο 89' πέτυχαν τα γκολ.

Τέλος, με σκόερε των Παμπόε στο 22' ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη της Καλλιθέας με 1-0.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...