Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO: Λεβαδειακός -Εργοτέλης 0-1


Νίκη που του επιτρέπει να «βλέπει με άλλο μάτι» τη συνέχεια, πέτυχε ο Εργοτέλης στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού με 1-0, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, καθώς τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (το πέτυχε από κανονική θέση ο Κουτσόπουλος, ο οποίος κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από το βοηθό), ενώ λίγο πριν το 70ο λεπτό ο Γιαλούσης τράβηξε από την φανέλα τον Κοιλιάρα κι αντί ο διαιτητής Ζαχαριάδης να υποδείξει το καθαρό πέναλτι, τιμώρησε με κίτρινη κάρτα (σ.σ. για θέατρο) τον επιθετικό μέσο των Βοιωτών.

Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 55ο λεπτό λόγω του ότι έπεσε το ρεύμα στους προβολείς του γηπέδου και ξανάρχισε μετά από μισή ώρα.

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση και δυνατός αέρας) η κρητική ομάδα κατάφερε με το αυτογκόλ του Λισγάρα στο 7ο λεπτό να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ καλές στιγμές για να «καθαρίσει» το ματς είχε στην επανάληψη, κυρίως, και η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για τους Κρητικούς και πρώτη εφετινή μακριά από το Παγκρήτιο, ενώ ο Λεβαδειακός μετά τις 27/11 και το 1-0 επί της Δόξας Δράμας αγνοεί το «τρίποντο» (έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο εξ αναβολής με Ολυμπιακό).


                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...