Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κύπελλο Ανετα ο Ολυμπιακός, στα... χαρτιά ο ΠΑΟΚ

Αν και ισοφαρίστηκε προσωρινά από τον Πιερικό, ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με 3-1 επί της ομάδας της Κατερίνης, ενώ στην Καισαριανή η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ διεκόπη λόγω τραυματισμού του βοηθού από καρέκλα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει την πρόκριση... στα χαρτιά, ενώ η δεύτερη έκπληξη του θεσμού έγινε στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός «πέταξε έξω» τον Εργοτέλη.

Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν σκοράρει μόνο στο πρωτάθλημα. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε δύο φορές δίχτυα στην Κατερίνη και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Πειραιώτες παρά το γεγονός ότι προσωρινά δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Ελευθεριάδη δεν χρειάστηκε να «πατήσουν γκάζι» και με ένα ακόμη γκολ από τον Αμπντούν έφτασαν στο τελικό 3-1.

Πρόκριση... στα χαρτιά

Μόλις 15 λεπτά κράτησε το ματς στην Καισαριανή. Μία καρέκλα που εκτοξεύθηκε από την πλευρά των οπαδών του Εθνικού Αστέρα τραυμάτισε στο κεφάλι τον πρώτο βοηθό διαιτητή, Γουργιώτη, με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά η αναμέτρηση με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.
Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στον αθλητικό δικαστή και με βάση αυτά που θα αναφέρει στο φύλο αγώνα ο ρέφερι της συνάντησης, Μ. Βοσκάκης. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το ματς... στα χαρτιά και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου (σ.σ. 3-0 άνευ αγώνα).
Από την άλλη η ομάδα της Καισαριανής αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο βαριάς «καμπάνας», που κυμαίνεται από ποινή αποκλεισμού της έδρας της με 2-4 αγωνιστικές έως και αφαίρεση βαθμών, με το δεδομένο ότι υπήρξε τραυματισμός.

Εκπληξη στις Σέρρες

Η δεύτερη έκπληξη της διοργάνωσης (σ.σ. η πρώτη έγινε χθες με τον αποκλεισμό του Λεβαδειακού από τον Θρασύβουλο) έγινε στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός με γκολ του Ντα Κόστα στο 109΄ της παράτασης (ο αγώνας στην κανονική διάρκειά του τελείωσε ισόπαλος χωρίς τέρματα) «πέταξε έξω» από τη συνέχεια τον Εργοτέλη (1-0).

Με... οδηγό τον Μπάρκογλου

Πολύ πιο άνετα κι απ' ό,τι θα φανταζόταν ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, η Κέρκυρα επικράτησε 3-0 στην Κρήτη του Πλατανιά Χανίων και πέρασε στην 5η φάση του κυπέλλου. Ο Μπάρκογλου με δύο γκολ ήταν ο κορυφαίος για τους «Φαίακες», ενώ το σκορ είχε ανοίξει στο 30΄ ο Γιάντσης.

Νίκη έστω και με αυτογκόλ

Την πρώτη της νίκη από τότε που ξεκίνησε να παίζει στη Super League πέτυχε η Δόξα Δράμας, έστω και στο κύπελλο. Με αυτογκόλ του Ρουσάκη πέντε λεπτά πριν τη λήξη, οι «μαυραετοί» επικράτησαν 1-0 της Καλλιθέας, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...