Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Α1 Μπάσκετ: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Στην κορυφή της Α1 μπάσκετ βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 83-61 του ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς πέτυχαν την 7η εφετινή τους νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου στο Ρέθυμνο, απολαμβάνουν τη μοναξιά στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο οι Δραμινοί ξέφυγαν ακόμη και με 12 πόντους (11-23), στη δεύτερη και τρίτη περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν όπως έπρεπε και έφτασαν στην άνετη επικράτηση με 83-61.

Χωρίς ουσιαστικά τον Ντούσαν Ιβκοβιτς στον πάγκο, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου, ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις από τους… παγκίτες, Σλούκα και Χάουαρντ, οι οποίοι με την εμφάνισή τους έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Κορυφαίος της πειραϊκής ομάδας, πάντως, ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 13 πόντους (τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ πέρασαν από τους Ντάλας Μάβερικς στους Νιου Γιορκ Νικς), ενώ ο Σκούλας πέτυχε 12 πόντους με 2 τρίποντα και 7 ο Χάουαρντ 1 τρ.).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...