Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα σε βάρος του Απόστολου Παπουτσάκη!

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης κλήθηκε σήμερα (24/04) να απολογηθεί ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κώστα Πετρόπουλου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε και αφορούσαν σκάνδαλα τα οποία επηρέασαν την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος!
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Απόστολος Παπουτσάκης προ τεσσάρων ημερών στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Metropolis», προκάλεσαν… αναταραχές στην Σούπερ Λίγκα, ειδικότερα από την στιγμή που -τότε- ήταν ακόμα πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής!
Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Ηρακλείου κατέθεσε την άποψη του και έκανε λόγο για δύο-τρία καραμπινάτα σκάνδαλα. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να επιληφθεί του θέματος ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος αλλά και να τον καλέσει σε απολογία .
«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Απόστολου Παπουτσάκη, προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέληςγια πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...