Κυριακή 22 Απριλίου 2012

VIDEO: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4-0

Στην Football League έναν χρόνο μετά τον προβιβασμό του στη Σούπερ Λίγκα επιστρέφει ο Παναιτωλικός, ο οποίος όχι μόνο δεν πέτυχε το… θαύμα που ανέμενε, αλλά γνώρισε και τη συντριβή με 4-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Αγρινίου έδωσε συνέχεια στις απογοητευτικές της εμφανίσεις σε όλο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, που της κόστισαν την παραμονή. Οι αδιάφοροι αγωνιστικά και ταλαιπωρημένοι διοικητικά "πράσινοι" έκανα πάρτυ κόντρα στους αντιπάλους τους, φτάνοντας με άνεση στο 4-0.

Ο Κουίνσι στο 18' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Τοτσέ στο 52' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ακολούθησε άλλο ένα γκολ από τον Ισπανό επιθετικό στο 82', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πάντως, στον Παναιτωλικό διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για γκολ τους, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 51', το οποίο αν μετρούσε, θα έφερνε σε εκείνο το σημείο το ματς στα ίσια και ίσως το τελικό αποτέλεσμα να ήταν πολύ διαφορετικό.

Ελάχιστο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, πέρα του ψυχολογικού, το γεγονός πως οι "πράσινοι" κέρδισαν με τη νίκη τους άλλον έναν βαθμό για τα play off σε σχέση με των αντιπάλων τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρομήτου. Το "τριφύλλι" θα ξεκινήσει από τους τέσσερις πόντους την προσπάθειά του να κατακτήσει τη δεύτερη ελληνική θέση για το Champions League της νέας σεζόν και όλοι υπόλοιποι από τους μηδέν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...