Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή το ραντεβού με Μαρκόπουλο

Την Παρασκευή (27/04) θα γίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το ραντεβού της διοίκησης με τον Σούλη Μαρκόπουλο.
Ο Έλληνας τεχνικός θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας διάφορα δεδομένα για τη νέα σεζόν. Τα πράγματα δεν είναι απλά στην περίπτωσή του, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετούς μήνες, και ουσιαστικά αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα από το γεγονός πως ούτε ο ίδιος ο Μαρκόπουλος, ούτε η διοίκηση δηλώνουν την δεδομένη χρονική στιγμή απόλυτα σίγουροι πως θα συνεχίσουν μαζί.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συζητηθούν πολλά δεδομένα. Βέβαια από πλευράς της ομάδας να σημειωθεί πως τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί η άποψη πως θα βρεθεί λύση. Τονίζουν ωστόσο πως δεν είναι σίγουροι 100% γι’ αυτό αφού θα υπάρχουν παράμετροι που θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι και να συμφωνηθούν ανάμεσα στον Μαρκόπουλο και τους ανθρώπους της ομάδας.
Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ γίνεται προετοιμασία για το «καμπ» που θα γίνει στο πρώτο 10μερο του Μαΐου και στο οποίο θα δοκιμάζονται νεαροί παίκτες, ενώ το «παρών» μπορούν να δίνουν και πιο έμπειροι.
Από εκεί και πέρα ο Ντάντε Στίγκερς θα φύγει από την Θεσσαλονίκη στις 2 Μαΐου και ο Άαρον Πέτγουεϊ την Κυριακή (29/04). Με τους δύο παίκτες συναντήθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς και συζητήθηκε το θέμα των χρημάτων που έχουν λάβει, το οποίο αναμένεται να τακτοποιηθεί όταν έρθουν έσοδα στον σύλλογο.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...