Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ολυμπιακός: Παιχνίδι με Ντομίνγκος

Οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται πως ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πρώην των Σπόρτινγκ, Μπράγκα, Ντομίνγκος Πασιένσια.

Τα δημοσιεύματα από τις δύο χώρες της Ιβηρικής εξακολουθούν να φέρνουν προπονητή από εκείνη την Χερσόνησο στον Ολυμπιακό. Και εάν αναφερόμαστε σε δύο χώρες, αυτό συμβαίνει διότι εκτός από την Ισπανία, τα ρεπορτάζ στέλνουν και Πορτογάλο προπονητή στους Ερυθρόλευκους. Οχι πως δεν έχει γραφτεί ξανά το όνομα του Ντομίνγκος Πασιένσια αλλά τούτη τη φορά οι Λουζιτανοί ισχυρίζονται πως οι πρωταθλητές βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 43χρονος τεχνικό και πως έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν ο Ντομίνγκος αποτελεί ισυρή υποψηφιότητα για την θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ο νεαρός κόουτς έχει ένα σημαντικό προτέρημα πέραν της όποιας αξίας του: είναι ελεύθερος και το κασέ του βρίσκεται εντός των προδιαγραφών του Ολυμπιακού. Πάντως στα μέσα της σεζόν απολύθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ πέρσι έκανε σπουδαία σεζόν με τη Μπράγκα, οδηγώντας την μέχρι τον χαμένο τελικό του Europa League.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...