Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Πακέτο» Λουίς Γκαρθία-Μίκου

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον προπονητή της Χετάφε και ότι μαζί θα πάρουν και τον κορυφαίο σκόρερ της, ενώ άλλα δημοσιεύματα επιμένουν πως ο πρώτος  δεν φεύγει.

Η πληροφορία, όπως οι περισσότερες το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τον προπονητή του Ολυμπιακού, έρχεται από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα από τη «Marca». Αυτή λοιπόν όχι απλά δίνει προβάδισμα για τον πάγκο των πρωταθλητών τον Λουίς Γκαρθία, αλλά τον στέλνει στην Ελλάδα και με... προίκα. Στην ισπανική ιστοσελίδα ο συντάκτης κάνει λόγο όχι για για σκέτο ενδιαφέρον, μα για πρόταση των Ερυθρολεύκων.

Μάλιστα υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει το ΟΚ του Λουίς Γκαρθία, θα προσπαθήσει να αποκτήσει και τον Μίκου. Ο Βενεζολάνος επιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας σκοράρει 11 γκολ στην φετινή Πριμέρα. Ο 27χρονος δεν είναι κλασικός φορ περιοχής και μπορεί να κινηθεί εύκολα και στα πλάγια.

Για τον Νικολάς Φεδόν, όπως είναι το κανονικό όνομα του Μίκου, ο Ολυμπιακός δεν φέρεται να έχει κάνει κίνηση. Ωστόσο, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον και ό,τι η συνήθης πρακτική του προέδρου των Μαδριλέων, Μιγκέλ Ανχελ Τόρες είναι κάθε χρόνο να πουλάει τον καλύτερο παίκτη του. Η τιμή του Μίκου κινείται κάπου μεταξύ των 3,5 με 5 εκατ. ευρώ!

Από την άλλη όμως, υπάρχουν άλλα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Λουίς Γκαρθία έχει κοινωνήσει στον πρόεδρο ότι επιθυμία του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι του 2014, ενώ κάποια άλλα τον τοποθετούν στο στόχαστρο της Βαλένθια, απ' όπου έχει αναγγείλει την αποχώρηση του κάποιος άλλος στόχος του Ολυμπιακού, ο Ουνάι Εμερι. Ντόμινο...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...