Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

10.000 οπαδοί της Μπάγερν στην πρώτη προπόνηση του Γκουαρντιόλα

Παρουσία περίπου 10.000 οπαδών της Μπάγερν Μονάχου, ο νέος προπονητής της ομάδας Πεπ Γκουαρντιόλα επέβλεψε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση στους πρωταθλητές Ευρώπης στο Αλιάνζ Αρένα. 

Ο ισπανός τεχνικός είδε τον αρχηγό Φίλιπ Λαμ, τον φημισμένο γάλλο μεσοεπιθετικό Φρανκ Ριμπερί και τους Γερμανούς Τόνι Κροος και Μάριο Γκόμεζ να συμμετέχουν στην πρώτη του προπόνηση, η οποία αντίθετα με όσα είχε επιβάλει στη θητεία του στη Μπαρτσελόνα ήταν ανοιχτή στο κοινό.

Ενδεικτικό του πόσο οι ιθύνοντες της Μπάγερν επενδύουν στην παρουσία του Γκουαρντιόλα είναι και το γεγονός ότι αποφασίστηκε η προπόνηση να γίνει στην Αλιάνζ Αρένα, το γήπεδο όπου η ομάδα δίνει τους επίσημους αγώνες, αντί στο προπονητικό κέντρο του Σαμπένερ Στράσε.

Στην πρώτη προπόνηση υπό τον Γκουαρντιόλα συμμετείχαν 16 ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα καθώς και άλλοι επτά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Απουσίαζε ο νεοαποκτηθείς από τη Ντόρτμουντ Μάριο Γκέτσε που αναρρώνει από τραυματισμό όπως και ο Μπαστιάν Σβαϊστάιγκερ.

Ο Γκουαρντιόλα θα οδηγήσει την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου στο Τρεντίνο της Βορείου Ιταλίας στις 4 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στις 9 Αυγούστου οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας υποδέχονται την Γκλάντμπαχ στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...