Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Σισέ: Είναι ηλίθιος ο πρόεδρος!

Σε άπταιστα... γαλλικά απάντησε μέσω Twitter ο Τζιμπρίλ ΣΙσέ στον Πρόεδρο της Μονπελιέ, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν θέλει στην ομάδα τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού γιατί ειναι dj...

Ο Τζιμπρίλ μπορεί να άργησε αλλά τελικά έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Πρόεδρο της Μονπελιέ.

Αν και οι φήμες ήθελαν τις προηγούμενες ημέρες τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να "κλείνει" στη Μονπελιέ,  ο πρόεδρος Λουί Νικολέν διέψευσε τη μετεγγραφή λέγοντας πως δεν τον θέλει στην ομάδα, δηλώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά:

"Τον Τζιμπρίλ Σισέ; Σε καμία περίπτωση! Δεν θέλω στην ομάδα έναν τύπο που κάνει τον Dj. Θα συνεχίσουμε με τους Ερέρα και Σαρμπονιέ. Και θα δούμε. Την σεζόν που πέρασε σημειώσαμε τόσα γκολ, όσα και όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Η άμυνα θα πρέπει να είναι προσεκτική"

Η απάντηση του Τζιμπρίλ ήρθε το βράδυ της Πέμπτης μέσω Twitter. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και αποκάλεσε τον Νικολέν... ηλίθιο!

"Κρίμα που δεν θα γίνει η μετεγγραφή στην Μονπελιέ. Σπουδαία ομάδα, σπουδαία πόλη, αλλά είναι ηλίθιος ο πρόεδρος και προσβάλλει τους πάντες", ήταν το πρώτο tweet του Σισε και συνέχισε:

"Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, αλλά είναι κρίμα για τους οπαδούς και τους παίκτες να έχουν ένα τέτοιο πρόεδρο"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...