Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Πατάνε γκάζι» για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Γελάνε με τα σενάρια Στέφενς και Αννόβερο στον Δικέφαλο


Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ και ήδη εξετάζονται οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές,με τους οποίους θα ασχοληθούν οι Θεσσαλονικείς.
Αυτό άλλωστε επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του βοηθού του Στέφενς Τόνι Λόκχοφ, στη sportday. Ο βοηθός του Ολλανδού, αν και δεν μίλησε για ονόματα επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με δεδομένο το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

«Έχουμε κάνει τη μελέτη μας, ξέρουμε τι ψάχνουμε. Αυτοί που θα πρέπει να ψάξουν, ξέρουν τι χρειάζεται να ψάξουν. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για θέσεις, για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και για ονόματα, πράγματα για τα οποία γνωρίζω καλά ότι θέλετε να αναφερόμαστε συνέχεια.

Ο καθένας μέσα στην ομάδα πρέπει να κάνει τη δουλειά του και την κάνει. Είναι αναγκαίο να έχουμε ένα έτοιμο ρόστερ για να αντέξει ένα μεγάλο όγκο αγώνων. Φέτος, λογικά, θα δώσουμε κοντά στα 50-55 ματς. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει συνεχώς να ακούει για καινούργιους παίκτες κι όπως κάθε ομάδα έτσι κι ο ΠΑΟΚ αναζητά τέτοιους παίκτες. Όμως πάνω απ’ όλα πρέπει να κοιτάζεις τους δικούς σου ποδοσφαιριστές κι αυτό κάνουμε καθημερινά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναζητείται ένας κεντρικός αμυντικός, ένα φορ περιοχής και ένας χαφ που να μπορεί να περάσει την μπάλα στην επίθεση, με προτεραιότητα στους δύο πρώτους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι και οι τρεις θέσεις να καλυφθούν από την αγορά του εξωτερικού και στην κατεύθυνση αυτή, ο Ζήσης Βρύζας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ταξίδεψε εκτός Ελλάδας για να δει υποψήφιους στόχους.

Για τον Βίκτορ Ομπίνα, που τα τελευταία 24ωρα ακούστηκε έντονα το όνομα του, ενώ ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει με την Λοκομοτίβ, ο 27χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός δεν βλέπει με θετικό μάτι την έλευσή του στην Ελλάδα και περιμένει να βρει την κατάλληλη ευκαιρία από την Αγγλία, καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον θέλουν.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους θα χρειαστύν λίγε μέρες υπομονή ακόμη, προκειμένου να βγουν στην επιφάνεια τα ονόματα των παικτών που ενδέχεται να μεταγραφούν στον Δικέφαλο.

Τέλος, αστεία χαρακτήρισαν κύκλοι του ΠΑΟΚ τα σενάρια Γερμανικής ιστοσελίδας για πιθανή μετακόμιση του Χουμπ Στέφενς στο Αννόβερο. Συγκεκριμένα η «Ndr.de» ανέφερε ότι ο Ολλανδός δεν λέει όχι στην προοπτική επιστροφής στην Μπουντεσλίγκα, προσθέτει ωστόσο πως ο 60χρονος προπονητής εργάζεται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ.

«Ένας πραγματικός βετεράνος, ο προπονητής του αιώνα της Σάλκε, εργάζεται αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με τους Έλληνες, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον δεύτερο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η επιστροφή του στη Μπουντεσλίγκα θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα για τον 60χρονο τεχνικό», αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα, το οποίο ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολεί καν τη διοίκηση του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...