Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτο φιλικό με Πορτογαλία πριν το Μουντιάλ

Την Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία στις 31 Μαΐου. Προσεχώς θα οριστικοποιηθεί το γήπεδο.


Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος επ’ ευκαιρία της φιλικής αυτής αναμέτρησης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: 


"Θα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για την ομάδα μας, διότι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο θα μπορούμε να διαπιστώσουμε το βαθμό της αγωνιστικής μας ετοιμότητας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Νομίζω ότι το παιχνίδι εναντίον της Πορτογαλίας θα μας εισάγει σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον ανάλογης δυσκολίας με αυτήν που θα συναντήσουμε στην Βραζιλία.

Χαίρομαι που σε αυτό το παιχνίδι θα συναντήσω οικεία πρόσωπα κι έναν προπονητή που γνωρίζω προσωπικά και καθοδηγεί την Εθνική Ομάδα της πατρίδας μου".

Δηλώσεις έκανε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας Πάολο Μπέντο:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε εναντίον της Ελλάδας σε μια τόσο σημαντική φάση της προετοιμασίας μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωρίζω καλά τον προπονητή της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος.

Ήταν ο προπονητής μου στην Σπόρτινγκ και αργότερα αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον, όταν εγώ ήμουν στην Σπόρτινγκ και εκείνος στην Μπενφίκα.

Χάρηκα πολύ με την πρόκριση της Ελλάδας και ελπίζω ότι, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα προετοιμασίας, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά για τις δύο Εθνικές Ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...