Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Δέλλας: «Είναι ντροπή για την ΑΕΚ, αν μπορούσα να αλλάξω όλη την ομάδα θα την άλλαζα»

Ο Τραϊανός Δέλλας (σε δεύτερο πλάνο) σκύβει απογοητευμένος το κεφάλι μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Κύπελλο Γ' Εθνικής, ενώ οι παίκτες του αποχωρούν ντροπιασμένοι.

Εξαλλος με τους παίκτες της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό σοκ από τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο Γ' Εθνικής ήταν ο προπονητής της κιτρινόμαυρης ομάδας Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος πάντως έσπευσε να υποβαθμίσει τον θεσμό. 


«Και να κερδίζαμε τα ίδια θα έλεγα, κάναμε μια τραγική εμφάνιση, αν μπορούσα να αλλάξω την ομάδα όλη θα την άλλαζα. Ψάχνω να βρω έστω και έναν που να έκανε ό,τι είπαμε» δήλωσε ο Δέλλας προς τους δημοσιογράφους, αφού είχε περάσει ένα τέταρτο της ώρας στα αποδυτήρια και οι φωνές του προς τους παίκτες ακούγονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες. 

«Είχα προειδοποιήσει όλη την βδομάδα για την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα, ότι δεν εισακούστηκα. Την στιγμή αυτή αισθάνομαι ντροπή όπως όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα πρέπει οι πάντες να αναλογιστούν την φανέλα που φοράνε» τόνισε ο Δέλλας.

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα ο προπονητής της ΑΕΚ απάντησε:

«Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει σε μια χρονιά που ξεκίνησε το καλοκαίρι για να τελειώσει το καλοκαίρι. Σήμερα το ματς δεν πήγε καλά, υπάρχουν και αυτές οι μέρες στο ποδόσφαιρο. θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Και σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να παραμείνει όποιος αξίζει να είναι σε αυτήν.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε, το Κύπελλο ήταν ένας στόχος, ωστόσο ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι να βγάλουμε την ομάδα από την κατηγορία. Και να κατακτούσαμε το Κύπελλο δεν θα κερδίζαμε κάτι, πάλι ο στόχος θα ήταν η άνοδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...