Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 81-61


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο …κακός εαυτός του παίζοντας αργό μπάσκετ κάτι που ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε  για να καταφέρει να προηγηθεί με 20-16 στο 10, χάρις σε τρίποντο του Ντι Τζέι Τόμσον. Οι πρωταθλητές ξύπνησαν γρήγορα άνοιξαν τον ρυθμό τους, έπαιξαν…μπάσκετ  και αυτό ήταν αρκετό να τελειώνουν με το μαχητικό αλλά χωρίς λύσεις αντίπαλό τους.


Γκιστ και Λάσμε οδήγησαν την ομάδα τους στο 28-13 της δεύτερης περιόδου και με λέι απ του Κάρι το ταμπλό έγραψε 44-33 στο ημίχρονο. Ο δικέφαλος παρά την τεράστια διαφορά σε έμψυχο δυναμικό συνέχισε να τρέχει και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι μειώνοντας σε 58-53 στο 27’.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν πάλι το γκάζι στην τέταρτη περίοδο, όταν ο ΠΑΟΚ κουράστηκε, και με επιμέρους σκορ 18-8 τελείωσε το παιχνίδι με το εμφατικό 81-61.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει λίγο καλύτερα. Σίγουρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκμεταλλεύτηκε την τεράστια διαφορά σε ποιότητα και ποσότητα, όμως είναι εμφανές ότι ψυχολογικά αυτή η ομάδα είναι απελευθερωμένη.Ο ΠΑΟΚ, γνωρίζει από την αρχή τα προβλήματά του. Χωρίς ξένους κι έμπειρους Έλληνες είναι προπονητικό επίτευγμα ότι το παλεύει τόσο.

1. Διαμαντίδης και Κούμπερ, διότι μας έδειξαν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος στην θέση του οργανωτή. Άλλη κλάση ο 3D, αλλά και ο Αμερικανός έχει μέλλον.

2. Η ταχύτητα που επιτέλους βγάζει στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός. Παίζει γρήγορα σε επίθεση και άμυνα.

3. Ο Τσαϊρέλης για το καλό του παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος.

4. Ο Γκιστ, για την βοήθεια που δίνει στο να αναπτύξει το γρήγορο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός.

5. Ο Λάσμε, γιατί βρίσκει τον εαυτό του και τα καλά του πατήματα

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 44-33, 63-53, 81-61

Παναθηναϊκός: Μπράμος 6, Κάρι 9, Μπατίστ 5, Φώτσης 7, Λάσμε 14, Μαυροκεφαλίδης 6, Διαμαντίδης 9, Γκιστ 15, Παππάς 4, Γιάνκοβιτς, Μασιούλις 6, Αποστολίδης

ΠΑΟΚ: Πέιν 11, Κούπερ 13, Χαραλαμπίδης 2, Τσόχλας, Βουτσίτσεβιτς 2, Τσαϊρέλης 15, Δέδας 3, Καλές 2, Μπόγρης 8, Κασελάκης 5, Λιάπης, Κόνιαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...