Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πλησιάζει στον Ατρόμητο ο Σουμπίνιο

Ακόμα και χρήματα θα χαρίσει στη νυν του ομάδα ο Σουμπίνιο, ώστε να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στον Ατρόμητο, με τον οποίο έχει συμφωνήσει


Όλο και πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Σουμπίνιο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε δείξει εδώ και μέρες τις προθέσεις του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Περιστεριωτών και η τελευταία του κίνηση αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο 27χρονος παίκτης είναι διατεθειμένος να χαρίσει 250.000 ευρώ στην Καραμπάκ για να μείνει ελεύθερος.


Ο Ατρόμητος έχει μιλήσει με τον παίκτη και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και αν πάνε όλα καλά και αποδεσμευτεί ο Σουμπίνιο από τον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν, θα επισημοποιηθεί. Ο έμπειρος μέσος έλειψε σχεδόν έξι μήνες από την ομάδα, καθώς μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν και έληξε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό και έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» και αποκτήθηκε από τους Αζέρους.

Να συνεργαστεί ξανά με τον Σωκράτη Φυτανίδη θέλει ο Γιώργος Δώνης. Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αναζητεί στόπερ, έχει βάλει ως στόχο την απόκτηση του 29χρονου παίκτη, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στους «μπλε».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...