Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του πορτογάλου μεσοεπιθετικού Πελέ

Ο 26χρονος πορτογάλος μεσοεπιθετικός Πελέ είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού -όπως αναμενόταν- τη χειμερινή μεταγραφική σεζόν. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την Δευτέρα την απόκτηση του Βίκτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος (είναι το πλήρες όνομα του Πελέ) για τα επόμενα 3,5 χρόνια.


Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Εργοτέλη στο ποσόν των 500.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Πελέ ο οποίος θα δηλωθεί στην UEFA ενόψει των δύο αγώνων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.


O Πορτογάλος ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι και οι καλές εμφανίσεις του στον Εργοτέλη δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Τελικά η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ έκλεισε τη συμφωνία με τον Εργοτέλη και ο Πελέ ντύθηκε στα Ερυθρόλευκα.

Ο Πελέ έχει αγωνιστεί στις Βικτόρια Γκιμαράες, Ίντερ, Πόρτο, Πόρτσμπουθ, Βαγιαδολίδ και Εσκισεχιρσπόρ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών».

Η γαλλική «Equipe» αναφέρει τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Στεάουα Βουκουρεστίου για τη μεταγραφή του ρουμάνου διεθνούς γκολικίπερ Τριπριάν Ταταρουσάνου. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο επίτιμος πρόεδρος του ρουμάνικου συλλόγου Χέλμουντ Ντουκαντάμ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό και ότι ο 27χρονος γκολκίπερ συμφώνησε στο ποσόν των 500.000 ευρώ ετησίως και θα μετακινηθεί ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Ερυθρόλευκοι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις και άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλονή που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Μίτσελ έριξε το βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα, στο γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...