Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - “Χ”ρυσος βαθμός στην Τρίπολη για την Βέροια

Ο Αστέρας Τρίπολης πίεσε, η Βέροια έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες αλλά το 0-0 δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.


Ο Αστέρας μπήκε στο ματς με διάθεση να πιέσει και να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό, ωστόσο η Βέροια ήταν αυτή που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.


 Στο 23΄, από το τραγικό λάθος του Γκοιάν ο Μπαργκάν βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ερνάντεζ, ενώ στο 34΄ ο Μπεν απέφυγε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ενδιάμεσα ο Αστέρας Τρίπολης είχε φτάσει κοντά στο γκολ, όμως ο Καντιμοίρης νίκησε τον Καράσκο στο 27΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 66ο λεπτό όταν μετά την προβολή του Ντε Μπλάσις ο Μπάρμπας έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Η Βέροια εμφανίστηκε αρκετά συγκεντρωμένη στο αμυντικό πλάνο, ωστόσο ο Αστέρας άγγιξε το γκολ από μία στημένη φάση στο 82΄. Ο Ουσέρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Καντιμοίρης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα αλλά ο Καράσκο από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το πρώτο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα όταν ο Μπαργκάν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ στο 90΄ αλλά το πλασέ πέρασε άουτ.

Αστέρας Τρ. (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι (Ζαραδούκας 46'), Ζησόπουλος, Γκόϊαν, Κοντοές, Εντό (Μπακασέτας 75'), Ουσέρο, Σέτι, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (Χουάνμα 33').

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Σιόντης (Βεργώνης 64'), Αμαραντίδης, Οστοϊς, Ζεζίνιο (Μάνος 76'), Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...