Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ σε αγώνα μπάσκετ στα Πατήσια -παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά από κάδο

Tραγικές εικόνες για μια ακόμα φορά σε αγωνιστικούς χώρους, με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Ντιπ να επισκιάζει τον αγώνα Σπόρτιγκ-Προμηθέα Πατρών για την Γ’ εθνική του μπάσκετ.


Στο κλειστό των Πατησίων λοιπόν, την ώρα που ο Σωκράτης Μαναβόπουλος έδινε το προβάδισμα στον Προμηθέα (στα 24’’6 πριν το τέλος του αγώνα) με 76-75 και οι παίκτες πήγαιναν προς τους πάγκους για τάιμ άουτ (που είχε ζητήσει ο τεχνικός του Σπόρτιγκ), ο 27χρονος γκάρντ των Πατρινών, δέχτηκε στο κεφάλι από οπαδούς των γηπεδούχων ένα κάδο απορριμμάτων και σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Όλοι πάγωσαν βλέποντας τον παίκτη να χάνει αίμα και ειδοποίησαν ασθενοφόρο με το οποίο ο άτυχος παίκτης διακομίστηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες (θα νοσηλευτεί την Κυριακή το βράδυ ενώ του τοποθετήθηκε και προστατευτικό κολάρο).

Οι διαιτητές Μάλαμας και Μαντήλας δεν διέκοψαν τον αγώνα ως όφειλαν, απλά σε μια άτυπη συμφωνία, ο αρχηγός του Σπόρτιγκ Σεραφείμ Παπάνογλου δεν εκδήλωσε την τελευταία κρίσιμη επίθεση, κρατώντας τη μπάλα στα χέρια του για να τελειώσει ο χρόνος και να επικυρωθεί έτσι η νίκη του Προμηθέα στο ντέρμπι κορυφής.

Απλά ο σύλλογος των Πατησίων που πριν τον αγώνα απολάμβανε τη μοναξιά της κορυφής στον 1ο όμιλο με αυτό τον τρόπο γλίτωσε το μηδενισμό και την αφαίρεση βαθμών με αποτέλεσμα να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Οι οπαδοί του Σπόρτιγκ είχαν αποχωρήσει αμέσως μετά το επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κατάσταση ήταν ήρεμη όταν σημειώθηκε το περιστατικό και δεν υπήρχε ένταση ή παράπονα από τους φίλους των γηπεδούχων για αποφάσεις διαιτητών ή κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...