Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Επιμένουν οι Αγγλοι για Μήτρογλου

Το ενδιαφέρον των Αρσεναλ και Λίβερπουλ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να υφίσταται.


Νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας www.arsenalnews.co.uk, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα των "κανονιέρηδων", αναφέρουν ότι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές, στο οποίο δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης και ότι οι αποδοχές του αυξήθηκαν από 700.000 ευρώ σε 1,1 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, φιλοξενείται και μια δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σχετικά με την ποιότητα και την αξία του "Μητρογκόλ". Ο Ισπανός πλέκοντας το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή του, αναφέρει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι φτιαγμένος να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα και στην Ιταλία που θέλουν την Ίντερ να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Ολοι όμως είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά στην πρόοδο των εξελίξεων, αφού ενημερώνουν ότι οποιαδήποτε κίνηση για την απόκτησή του από τους νερατζούρι πρόκειται να μετατεθεί για το ερχόμενο καλοκαίρι.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...