Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η πορνοστάρ που … γουστάρει τον Μήτρογλου!

Η Γαλλίδα πορνοστάρ και μοντέλο, φανατική οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν, Βιρζινί Καπρίς, μιλάει στο Onsports για την... αγάπη της στους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κώστα Μήτρογλου και κάνει τις προβλέψεις της για τους Παριζιάνους, τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας!
Η Βιρζινί αρέσκεται στο να γράφει σε σέξι σημεία του σώματός της τις ομάδες και τα σκορ που βλέπει για κάθε μεγάλο ματς, ενώ καλωσορίζει με ανάλογο τρόπο κάθε καινούριο παίκτη που παίρνει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό έκανε και στις αναμετρήσεις του συγκροτήματος του Λοράν Μπλαν με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και έπεσε και πολύ κοντά, αφού είχε προβλέψει δύο νίκες της PSG  αν και με διαφορετικό σκορ, το οποίο όμως δεν απείχε πολύ από την πραγματικότητα…
Το Onsports της ζήτησε μεταξύ άλλων να προβλέψει τι θα κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο Ολυμπιακός εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και τα νέα δεν είναι καλά...
Εδώ στην Ελλάδα έγινες ακόμη πιο διάσημη για τις προβλέψεις σου στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έπεσες κοντά στα σκορ (2-1 στο 4-1 και 3-1 στο 2-1). Θα ήθελες να μας πεις τον τρόπο σκέψης σου για αυτές τις προβλέψεις;
«Πάντα κάνω τις προβλέψεις μου με το ένστικτο. Για το ματς στη Γαλλία Παρί Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός είπα 3-1 και ήρθε 2-1 οπότε έδωσα ένα παραπάνω γκολ για την Παρί, αλλά έπαιξε με 10 παίκτες. Αλλιώς θα ήταν 3-1 για την Παρί στην έδρα της».
Είδες τα ματς της Παρί με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ; Τι θυμάσαι περισσότερο από αυτά;
«Ναι, είδα το πιο πρόσφατο. Έβαλε γκολ ο Ζλάταν στο 7ο λεπτό και αποβλήθηκε ο Βεράτι στο 46’. Η Παρί έπαιξε με 10 εναντίον 11. Υπήρχαν επίσης πολλές κίτρινες κάρτες και αυτό το παιχνίδι ήταν τρελό. Είδα και τον αγώνα που ήρθε 4-1 στην Ελλάδα».
Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού παρατήρησες περισσότερο και γιατί;
«Αγαπώ τους επιθετικούς και ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής Ελλάδας».
Ποια είναι η σχέση σου με την Ελλάδα; Έχεις έρθει ποτέ στη χώρα μας;
«Δυστυχώς δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά βλέπω να έρχομαι τον Αύγουστο επειδή έχω ακούσει καλά πράγματα για την όμορφη χώρα σας».
Γνωρίζεις προσωπικά ή γενικά κάποιον διάσημο από την Ελλάδα;
«Ναι, φυσικά, τον παρουσιαστή, τον Νίκο (Αλιάγας), που έγινε και γραμματόσημο στην Ελλάδα».
Τι προβλέπεις για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας;
«Στον όμιλο που έχει πέσει (Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού) δεν βλέπω να περνά τον πρώτο γύρο».
Για τα παιχνίδια της Παρί και του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντίστοιχα, τι βλέπεις;
«Ήταν έκπληξη, αλλά είναι καλή η κλήρωση με Λεβερκούζεν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Ποιον παίκτη της Παρί αγαπάς περισσότερο;
«Τον Ζλάταν. Και είμαι θαυμάστριά του. Αγόρασα ακόμη και την κούκλα!».
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν. Τι σου αρέσει περισσότερο από αυτόν;
«Η μεγάλη του μύτη, ο χαρακτήρας του και η δύναμή του να είναι πάντα στην κορυφή. Λατρεύω τη δήλωσή του: "δεν χρειάζομαι τη Χρυσή Μπάλα για να γνωρίζω ότι είμαι ο καλύτερος"».
Πηγαίνεις στο «Παρκ ντε Πρενς» να δεις την Παρί;
«Ναι, πηγαίνω όταν υπάρχουν καλά παιχνίδια να δω και βλέπω τα ματς μόνη μου. Είδα αυτά εναντίον των Μονακό, Μαρσέιγ και Μπαρτσελόνα».
Είσαι οπαδός κάποιας άλλης ομάδας εκτός της Παρί;
«Αγαπώ την Μπαρτσελόνα».
Σε έχουμε δει σε κάποιες φωτογραφίες να παίζεις video games που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Το κάνεις αυτό συχνά και αν ναι τι σου αρέσει από αυτά;
«Ήταν μια στιγμή διασκέδασης με φίλους. Καμιά φορά παίζω στο PS3 το FIFA 2013, αλλά είμαι πολύ κακή και όταν παίζω χάνω και μετά νευριάζω!»
Ποια είναι η πρόβλεψή σου για τη Χρυσή Μπάλα; Μέσι, Ρονάλντο ή Ριμπερί;
«Για μένα, την αξίζει ο Ζλάταν και όχι οι άλλοι! Ωστόσο, ο Ρονάλντο έκανε την καλύτερη σεζόν και η χρονιά του Ριμπερί ήταν εξαιρετική».
Θα ήθελες να μας πεις κάτι για τις ταινίες σου;
«Αυτό είναι παρελθόν και είναι μια κακή εμπειρία για μένα».
Ποια είναι τα πλάνα σου για το μέλλον;
«Να βρω μια μικρή δουλειά που να έχει να κάνει με ποδόσφαιρο».
Έχουμε δει να κάνεις προβλέψεις και για τη Γιουβέντους επίσης. Είσαι οπαδός της Γιουβέντους;
«Όχι, αλλά μου αρέσει να κάνω προβλέψεις όταν υπάρχουν καλά ματς με τη Γιουβέντους».
Ποιον παίκτη της Γιουβέντους θαυμάζεις περισσότερο και γιατί;
«Ο Μπουφόν είναι πολύ όμορφος και ένας εξαιρετικός γκολκίπερ και ο Πολ Πογκμπά ο νεαρός Γάλλος θα γίνει σημαντικός ποδοσφαιριστής».
Μέσι ή Ρονάλντο και γιατί;
«Ο Μέσι ήταν τραυματίας όλη τη σεζόν και δεν ήταν σε καλή φόρμα φέτος και ο Ρονάλντο έχει την αξία του».
onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...