Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Έτοιμος να οδηγήσει τον Άρη σε καλύτερες μέρες δήλωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου

Παρουσιάστηκε από τον Άρη ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε δώρο Θεού την συνεργασία του με τους «κίτρινους», ενώ αναφέρθηκε σε πολλά θέματα για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά, όσα είπε κατά την παρουσίασή του:

«Θεωρώ δώρο Θεού και ευλογία σε κάθε Έλληνα προπονητή να έρθει στον ΑΡΗ. Πολύ περισσότερο σε μένα που πέρασα από αυτό το σωματείο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για αυτό. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια αξιοπρεπή πορεία, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στις μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις θέσεις που θέλουμε για άνω των 24 και για κάτω των 24, παιδιά που έχουν διακριθεί στις ομάδες τους και με σχετική εμπειρία. Με τη βοήθεια του κόσμου, και φέτος θα είναι κοντά στην ομάδα. Αν δεν υπάρχει ομοιογένεια, θετική αύρα και πίστη, δεν θα καταφέρουμε τίποτα».

Για το ότι πριν τρεις μήνες βρέθηκε μια ανάσα από τον ΑΡΗ, αλλά τελικά δεν ήρθε: «Είχα συμβόλαιο και εκτός από αυτό υπάρχει και ο λόγος. Και δεν έχω μάθει να ρίχνω τους ανθρώπους».

Για το μεταγραφικό μέτωπο: «Θα προσπαθήσουμε μέχρι να φύγουμε για τη Βουλγαρία, να πάρουμε τους περισσότερους παίκτες που χρειαζόμαστε. Είμαστε σε κάποιες επαφές, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ονόματα. Δεν θα βρεθεί η ομάδα στην περσινή κατάσταση. Ούτε αγωνιστικά, ούτε οργανωτικά. Γνωρίζετε ότι οι μεταγραφές δεν εξαρτώνται μόνο από μας… Πριν από πέντε λεπτά είπα ότι οι προτεραιότητές μας είναι κυρίως στον άξονα, να βρούμε τους παίκτες άνω των 24 ετών. Είμαστε κοντά στο να αποκτηθούν αυτοί οι παίκτες. Θα δείτε σε 2-3 μέρες. Όσον αφορά τις ανανεώσεις δεν είναι μόνο δικό μας θέμα, αλλά ας ξεχάσουν όλοι ότι θα περνούν από εδώ και θα παίρνουν τα χρήματα που έπαιρναν παλιότερα».

Για τα τμήματα υποδομής: «Πάντα ο ΑΡΗΣ θα στρέφεται στις ακαδημίες του. Αυτή είναι η φιλοσοφία του. Είναι αναγκασμένος να στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντα σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τον Νίκο Πασιαλή, θα ξέρουμε για τα παιδιά των ακαδημιών».

Για το πως οριοθετεί την αξιοπρεπή πορεία υπογράμμισε πως: «Αν περιμένετε να σας πω θέση, δεν θα πω, αλλά δεν θα βρεθεί η ομάδα στην θέση που βρέθηκε πέρσι το σωματείο αγωνιστικά, διοικητικά και στο θέμα των μεταγραφών που γινόταν τα τελευταία χρόνια. Ο ΑΡΗΣ ήταν πέρσι εύκολος στόχος, φέτος δεν θα είναι! Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και ο ΑΡΗΣ είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα, δεν πρέπει να κοιτάς μόνο την έδρα σου. Αν θυμάμαι καλά την εποχή του (Αντώνη) Γεωργιάδη είχε κάνει πολλά «διπλά». Δεν χρειάζεται να προσέχει μόνο την έδρα της, αλλά να φτιαχτεί και να γίνει ανταγωνιστική ομάδα, κυρίως στην πόλη της και μετά στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...