Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Φέρνει Βάις ο Ολυμπιακός

Τον 24χρονο Σλοβάκο εξτρέρ, Βλάντιμιρ Βάις, φέρνει στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός. Μέχρι το Σάββατο αναμένεται στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Μοργκάν Αλμαφιτανό και σύμφωνα με τους Γάλλους υπάρχει συμφωνία για διετές συμβόλαιο έναντι 1.5 εκ. ευρώ.

Τον Βλάντιμιρ Βάις φέρνει στην Αθήνα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 24άχρονος (30/11/1989) εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής, αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες στην Ελλάδα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας.

Ο Σλοβάκος αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν στην Πεσκάρα, ενώ το 2009 -στα 20 του- είχε πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. Παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπόλτον, Ρέιντζερς και Εσπανιόλ, ενώ το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην Πεσκάρα.

Σχετι, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή για διετές συμβόλαιο με 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εντείνουν τις συζητήσεις με τη Μαρσέιγ για να τα βρουν στα χρήματα για τον Γάλλο μέσο. Επίσης, κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Μαρσέιγ δεν ενδιαφέρεται να δανείσει τον παίκτη, αλλά θέλει να τον πουλήσει, σε αντίθεση με άλλα δημοσιεύματα που αναφέρουν ακριβώς το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...