Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τον Μοργκάν Αμαλφιτανό πρεσάρει ο Ολυμπιακός

Στη μάχη της απόκτησης του γάλλου μέσου Μοργκάν Αμαλφιτανό βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον 28χρονο χαφ και απομένει η συμφωνία με τη Μαρσέιγ.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και αναφέρεται ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο στη Γαλλία έχει γίνει γνωστό ότι ο αθλητικός διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ Πιέρ Ισά έχει συμφωνήσει με τον Αμαλφιτανό για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές-συνολικά-4,5 εκατ. ευρώ.

Τι απομένει; Να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό μεταξύ Ολυμπιακού-Μαρσέιγ. Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν και την περίπτωση δανεισμού με οψιόν αγοράς. Στο ρεπορτάζ της η «L’Equipe» τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μαρσέιγ και του Ολυμπιακού βρίσκονται στο τελικό στάδιο και μάλιστα έχει συζητηθεί η πιθανότητα δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς.
Στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα που επισημαίνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της μεταγραφής του Αμαλφιτανό, έναντι της Φούλαμ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «talksport», ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα από την Φούλαμ για τη μεταγραφή του 28χρονου μέσου της Μαρσέιγ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...