Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σκληρή απάντηση Σισέ στον Μαρινάκη!

Με ανακοίνωση της ΠΑΕ και δήλωση του Τζιμπρίλ Σισέ απάντησε ο Παναθηναϊκός στη μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Γάλλο άσο των «πράσινων».
Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται πως ο κ. Μαρινάκης είναι ακατάλληλος για τη θέση του προέδρου της Super League και πως με τη στάση του δείχνει να επικροτεί τα όσα έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».


Στην ίδια ανακοίνωση, ο Τζιμπρίλ Σισέ τονίζει πως περίμενε μια συγγνώμη από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρεται στη φράση “I screwed you” που φέρεται να του είπε ο κ. Μαρινάκης, λέγοντας πως «προφανώς εδώ έχει διαφορετική σημασία απ' ό,τι στον υπόλοιπο πλανήτη».
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και η δήλωση του Σισέ:
Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος της Super League, κ. Μαρινάκης επιβεβαιώνει την αρχική μας εκτίμηση για τον προσχηματικό χαρακτήρα της «συγγνώμης» του μετά τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπό την ανοχή και την ενεργή συμμετοχή του.

Το πιο πρόσφατο «μάθημα ήθους» του κ. Μαρινάκη ήταν η κατάθεση μήνυσης στον Τζιμπρίλ Σισέ. Αυτή η κίνηση εντυπωσιασμού όσο κενή ουσίας κι αν είναι δείχνει παρά ταύτα για μια ακόμα φορά πως αντιλαμβάνεται ο συγκεκριμένος παράγοντας το Ποδόσφαιρο και πόσο ένθερμα επικροτεί και στηρίζει τις πρακτικές και τις συμπεριφορές που εφαρμόστηκαν το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου και εξευτέλισαν διεθνώς το ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Επιπλέον επιβεβαιώνει την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου παράγοντα για τη θέση του προέδρου της διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματός μας. Είναι αυτονόητο ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα σταθεί στο πλευρό κάθε ποδοσφαιριστή της, ο οποίος αντιμετωπίζει ανάλογες επιθέσεις ή συμπεριφορές.

Με αφορμή το ίδιο γεγονός, την υποβολή δηλαδή της μήνυσης εκ μέρους του κ. Μαρινάκη, ο ίδιος ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

«Περίμενα από τον Πρόδερο της Super League και του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη μια, έστω και καθυστερημένη, συγγνώμη για τη συμπεριφορά του προς τους συμπαίκτες μου και εμένα μετά τον αγώνα στο γήπεδό τους.

Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Μαρινάκης χθες με μήνυσε διαστρευλώνοντας τα γεγονότα (μέχρι που έφτασε να ισχυριστεί ότι η φράση “I screwed you” σημαίνει στα ελληνικά κάτι διαφορετικό από ό, τι σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη!) και αντί συγγνώμης επιτέθηκε σε μένα και τους συμπαίκτες μου για την απολίτιστη συμπεριφορά που αντιμετωπίσαμε στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Η συμπεριφορά του κ. Μαρινάκη προσβάλει τον Αθλητισμό. Αντί αυτής της συμπεριφοράς, μια απλή και ειλικρινής δήλωση μεταμέλειας θα ήταν πιο πολιτισμένη».

Νέο πρόβλημα με Λέτο

Ένα… ευχέλαιο κι επειγόντως για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τραβάει τα… μαλλιά του με το «κακό» μάτι που έχει βρει τις τελευταίες μέρες τους «πράσινους».
Μετά τους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι που τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Ηρακλή και τον Καντέ που εγκατέλειψε με ενοχλήσεις στο θώρακα τη χθεσινή προπόνηση, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε και τον Λέτο να μένει στα… πιτ, μετά το σημερινό (Τετάρτη 16/3) πρόγραμμα στην Παιανία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο (από ένα χτύπημα στο δίτερμα) και εγκατέλειψε προληπτικά την προπόνηση, πονοκεφαλιάζοντας ακόμη περισσότερο τον 64χρονο τεχνικό εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.
Η κατάστασή του θα φανεί αύριο, ωστόσο δεδομένου ότι δεν μένουν πολλές μέρες μέχρι την αναμέτρηση με τους «Φαίακες», η συμμετοχή του Λέτο κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη.
Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαριέγκι, ο οποίος αναμένεται να μπει από αύριο με την ομάδα, ενώ ο Καντέ ακολούθησε θεραπεία (μαζί με τον Σπυρόπουλο) και είναι εξίσου αμφίβολος για το ματς της Κυριακής.
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...