Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος ο Πόουλσεν

Τον 31χρονο Δανό μέσο της Λίβερπουλ για την νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ έχει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει στα υπόψη του και δυο περιπτώσεις παικτών της Βιγιαρεάλ.

Η θέση του αμυντικού χαφ είναι από εκείνες στις οποίες ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, κι αυτή άλλωστε είναι και η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος των «ερυθρολεύκων» για τη θέση είναι ο Δανός άσος της Λίβερπουλ, Κρίστιαν Πόουλσεν.

Ο διεθνής Σκανδιναβός είναι επιλογή του Βαλβέρδε, καθώς ο Βάσκος τον γνωρίζει από το πέρασμά του στη Σεβίλλη, ενώ σημαντικό παράγοντα σε μία πιθανή μεταγραφή θα έπαιζαν οι καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ σε υποθέσεις μεταγραφών καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ουκ ολίγες αγοραπωλησίες μεταξύ των δύο συλλόγων των μεγάλων Λιμανιών.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να καταφέρει να τον κάνει δικό του με μία πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ την ώρα που στους «ρεντς» ο Πόουλσεν δεν έχει πείσει για τις βοήθειες που μπορεί να προσφέρει στην αγγλική ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως για τον συγκεκριμένο παίκτη πως έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει περάσει από τις Σάλκε, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Σεβίλλη και Κοπεγχάγη, ενώ με την Εθνική ομάδα της Δανίας έχει συμμετάσχει σε αρκετές μεγάλες διοργανώσεις.

Πάντως πέραν του Πόουλσεν υπάρχουν και άλλες δυο περιπτώσεις παικτών που είναι στην λίστα του Βαλβέρδε και ο 47χρονος τεχνικός τους γνωρίζει από την θητεία του στην Βιγιαρεάλ. Ο λόγος για τους Γκουγιόν και Ματίγια που μπορούν να αποκτηθούν από το «κίτρινο υποβρύχιο», εάν αποφασιστεί κάτι τέτοιο με ένα ποσό που θα φτάσει το 1.5 εκατομμύριο.


www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...