Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στον τελικό Βόλεϊ: ο Ολυμπιακός

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς στον ημιτελικό με τον «αιώνιο» αντίπαλό του Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη επικράτησε με 3-2 σετ.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του και κρίθηκε κυριολεκτικά πάνω σε μια κλωστή, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως χρειάστηκε να παιχτούν 36 πόντοι στο τάι μπρέικ πριν οι ερυθρόλευκοι να δουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε, παίρνοντας το πρώτο σετ με 20-25, ενώ και στο δεύτερο βρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ μέχρι το 16-16, όταν με ένα μικρό σερί ο Ολυμπιακός κατάφερε και ξέφυγε για να ισοφαρίσει με 25-21.

Στο τέλος κρίθηκε και το τρίτο σετ, όπου οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλευόμενοι τρία συνεχόμενα λάθη των αντιπάλων τους το πήραν με 25-22, ενώ στο τέταρτο κυρίαρχοι ήταν οι πράσινοι, φτάνοντας εύκολα στο 17-25.

Τα πάντα έμελλε να κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο σετ, όπου οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν και πάλι καλύτερα και έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 5-9, όμως με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεσπέιν και τους συνεχόμενους άσους που πέτυχε ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς και στο τέλος επικράτησε με 19-17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...